2777
2789
عنوان

ترس دخترم

142 بازدید | 16 پست

دخترم تا آدر مدرسه رفت هیچ مشکلی نداشت از آذر هرردز تو مدرسه گریه میکنه میگه دلم تنگ میشه هر راهی فکر کنید امتحان کردم دیگه خسته شدم😢عمشم تو همون مدرسس خیلی هواشو داره😢اما نمیدونم چشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره داره نه معلمشم خیلی خوبه درسشم خوبه

واقعاعجیبه یکم باهاش حرف بزنید یه خاطره ازمدرسه ی خودتون تعریف کنید تاباهاتون همزادپنداری کنه بعد کم کم به حرف بگیریدش ببینید چیشده🥲

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

واقعاعجیبه یکم باهاش حرف بزنید یه خاطره ازمدرسه ی خودتون تعریف کنید تاباهاتون همزادپنداری کنه بعد کم ...

بخدا هرراهی بگی رفتم😫فقط میگه دلم تنگ میشع 😢

شاید سال بالایی چیزی قلدری میکنه حتما دلیلی داره یه جوری بفهمین مشاوری بگین نقاشی بشه از مدرسه یا بگین یه داستان خیالی بیاین با هم تعریف اول خودتون شروع کنید بگید اون ادامه بده بالاخره یه جوری بشه باهاش جرف زد اگه زورش کنید و بیشتر تو مدرسه اذیت بشه شاید تا اخر از درس خوندن بدش بیاد گناه داره بچه:( تو مدرسشون از معلمی ناظمی نمیتونین بپرسین بدون اینکه خودش نفهمه اگه بفهمه شاید بیشتر بترسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز