2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هر رشته ای سختی خودشو داره،اگ علاقه داشته باشی خیلیم قشنگهه،من خیلی علاقه داشتم اما تنبل بودم😂😂با این حال دیپلممو گرفتم و راضیم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

هر رشته ای سختی خودشو داره،اگ علاقه داشته باشی خیلیم قشنگهه،من خیلی علاقه داشتم اما تنبل بودم😂😂با ...

جدییی د منم زیاد نمیخونم منطقشو خیلی دوس دارم حداقل معدل باید چند باشه

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

شما ازانسانی چی رشته ای میخواین برین؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من دهمم انسانی. علاقه میطلبه این رشته .درس ها بشدت مفهومی و حجم مطالب بالا.من مدرسه نمونه ام پدرمون داره درمیاد 😭😐

درست زمانی که فکر میکنی از این غمگین تر نخواهی شد، چیز دیگری را از دست میدهی.

برخلاف چیزی که میگن حفظ کردنی نیست درساش

اکثرا مفهومیه

درسای سبک مثل جامعه شناسی و روانشناسی هم داره

درسای سنگین مثل فلسفه و فنون هم داره که این دوتا تو کنکور منو پیر کردن واقعا

در کل بستگی به علایقت داره و هدفی که از درس خوندن داری

زیادم سخت نیست مخصوصا اینکه از کنکور تجربی رقابت توش کمتره

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

جدییی د منم زیاد نمیخونم منطقشو خیلی دوس دارم حداقل معدل باید چند باشه

معدل برا چی؟!

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

من دهمم انسانی. علاقه میطلبه این رشته .درس ها بشدت مفهومی و حجم مطالب بالا.من مدرسه نمونه ام پدرمون ...

سوالی داشتی بپرس🌱

درست زمانی که فکر میکنی از این غمگین تر نخواهی شد، چیز دیگری را از دست میدهی.

برخلاف چیزی که میگن حفظ کردنی نیست درساشاکثرا مفهومیهدرسای سبک مثل جامعه شناسی و روانشناسی هم دارهدر ...

دقیقا چقد قشنگ توصیفش کردی