2777
2789
عنوان

به شما هم سخت میگذره زندگی

115 بازدید | 16 پست

من اصلا آروم وقرار ندارم انگار رو زمین داغ نشستم انگار متعلق به این دنیا نیستم دارم روانی میشم

حالم داره بهممیخوره

کاش با یه غلط کردم تموم میشد

آخه چرا خدا یکی رو به وجود میاره سختی بکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام تموم شه چون بچه دارم💔

ولی حالم خرابه

دلم میخواد معجزه شه.همونی که مردم کشورم سالهاس ارزوشو دارن

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

نمیخوام تموم شه چون بچه دارم💔ولی حالم خرابهدلم میخواد معجزه شه.همونی که مردم کشورم سالهاس ارزوشو دا ...

بخدا خیلی خستم

کلی مشکل دیگه هم دارم

کاش خدا تموم کنه دیگه تحمل ندارم

میگن روحت باید ب تعالی برسه بری بالا ...ولی ادم با تحقیر شدن توهین شنیدن و کتک خوردن چرا باید ب تعال ...

دقیقا

من اینقدر تو زندگیم تحقیر شدم وتوهین شدم دیگه روحم نابود شده

دقیقامن اینقدر تو زندگیم تحقیر شدم وتوهین شدم دیگه روحم نابود شده

این زندگی واقعا بد و زنندس ، فک کن خانوادم فوت کردن برا اینکه کسی بهم محبت کنه دویدم تو ازدواج بعد اینجا ی مادرشوهر هست ک مدام داستان سازی میکنه برام بدگویی میکنه و شوهری ک مدام کتکم میزنه عصبی و بددهنه

بخدا خیلی خستمکلی مشکل دیگه هم دارم کاش خدا تموم کنه دیگه تحمل ندارم

روزانه ب خدا التماس میکنم عمرمو تموم کنه ، ب انواع روشای خودکشی فکر میکنم انقد درد کشیدن فراتر از توان منه

میگن روحت باید ب تعالی برسه بری بالا ...ولی ادم با تحقیر شدن توهین شنیدن و کتک خوردن چرا باید ب تعال ...

کی کتکت میزنه؟چرا تحمل میکنی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم