2821
2789
عنوان

دوستی که همش

76 بازدید | 9 پست

خودش خونش دعوتم میکنه اما هربار میخواد ی وسیله اش قالب کنه و بمن بفروشه

هربار میگم دیگه ازش چیزی نمیخرم

ولی باز عمل انجام شده قرار میگیرم و حسابی حالم گرفته میشه و مجبور شدم باز ازش یچیزی بخرم مشکل بدتر اینکه همسرم تاکیید کرده بود دیگه ازش چیزی نخر!

بنظرتون چجوری حالیش کنم ب من وسیله نگه بخر و نفروشه بمن که خودشم ناراحت نشه

راهکاری بلدین یاد بدین

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوت کرد دیگه نرو خونش. متاسفانه تا این سن نه گفتن رو تمرین نکردی بعد این نمیدونم با تمرین کارساز بشه یا نشه.

چرا بفکره ناراحت نشدن ایشونی ولی بفکره ناراحت نشدن همسرت نیستی؟؟؟؟

راهکار من اینه که باهاش قطع ارتباط کن..این دوست نیست،منفعت طلبه

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

قدرت ن گفتن رو نداریاونم داره از ت سواستفاده میکنه

میگم اینو لازم ندارم چیزای دیگه میاره

روح روان خودم بهم ریختس امروز بدتر اعصابم بهم ریخت

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

میگم اینو لازم ندارم چیزای دیگه میاره روح روان خودم بهم ریختس امروز بدتر اعصابم بهم ریخت

رفت وآمدتو ب حداقل برسون

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

یا بگو نمیتونم بیام یا وقتی چیزی بهت نشون دادم مستقیم بگو نه خیلی خوشمنیومد

میگم چندتاش باز چیزای دیگه میاره چون خونش بودم انگار مجبور شدم

رفت وآمدتو ب حداقل برسون

رسوندم ولی کارش شده نمیدونم چرا درک فهمش از دست داده