2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 63 پست
الان شوهرم۲۷سالشه و سالمهمادرهمسرمم کاملا سالمهممکنه خدایی نکرده شوهرم یهو مریض بشه؟

با توجه به سن همسرتون، اگه اسکیزوفرنی داشتن در بیشتر مواقع به این شکله که تا الان باید علائمشو نشون میدادن..

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با توجه به سن همسرتون، اگه اسکیزوفرنی داشتن در بیشتر مواقع به این شکله که تا الان باید علائمشو نشون ...

علائمی نداره خداروشکر

عین مادرشوهرم میمونه و اونم سالمن خداروشکر

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بابام از اول ادم سالمی نبوده انگار مشکل داشته ولی به این شدت نه نبوده الان مدام با خودش حرف میزنه شب ...

یکی از اقوام ما هم همین علایم رو داره توهم و گفتگو با خودش و مدام بی قراری داره اسکیزو فرنی هستند و حتی دکتر گفته باید بستری بشه ولی میگه من خوبم و به شدت مقاومت داره

همش فکر میکنه میخوان بهش اسیب بزنند و با نصف فامیل قطع ارتباط کرده و میگه میخواستند تو غذام چیزی بریزن منو بکشن

یعنی قبلش سالم سالم بود یهو مریض شد؟وای مگه میشه

بله

خیلی یهویی آدم دیروز ، امروز یجور دیگس

البته اینجوریام یهویی نیست

فقط بقیه یهو متوجه میشن ، زمانیکه علاعمش شدید بشه

یعنی قبلش هم طرف رگه های داشته منتها خودش و بقیه متوجه نبودن چون خفیف بوده

یعنی قبلش سالم سالم بود یهو مریض شد؟وای مگه میشه

اره عزیزم تازه شوهر یکی از فامیلا دندانپزشک بود اونم مبتلا به اسکیزوفرنی شد اگه مواد نزنه امکانش کمه اما اگه معتاد بشه درصدش میره بالا مثل اینکه بابام مواد مصرف کرده

باز بابای من که به شدت اجتماعیه کاش اینم قطع رابطه میکرد

فامیل ما افسرده شدید هم هست مدام تا شب خواب هست فقط برای دعوا و درگیری با بقیه بیدار میشه با ز میخوابه البته از شب تا صبح بیدار بیداره ساعت 7 صبح میخوابه تا بعد از ظهر

دوستان. چون دوستمون استرس میگیره وارد جزییات رفتار اسکیزو نشید لطفاً. اینجوری بهتره

نه خواهش میکنم بگین بهم

که اگه احتمالی هست من بچه دار نشم

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟