2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 63 پست
وراث خیلی خیلی مهمه . ممکنه بچه شما اصلا مبتلا نشه ولی احتمال ابتلا هر چقدر هم کم باشه بلاخره ریسک د ...

نمبدونم اینو کجا دلم بزارم😭😭😭

عاشق بچه بودم 😭😭😭

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

نمبدونم اینو کجا دلم بزارم😭😭😭عاشق بچه بودم 😭😭😭

عزیزم من متخصص نیستم همین فردا برو پیش روانپزشک. متاسفانه امکان این که این بیماری به ارث حتی به نوه هم برسه هست هر چند امکانش کمه ولی صفر نیست. حتما برو دکتر روانپزشک و همسرت رو هم اگر علایمی داره چک کن. دوست خودم از چهل سالگی نشونه هاش رو داشت قبلش بهترین زندگی و حتی ازدواج هم کرده بود یهو در چهل سالگی دچارافسردگی و توهم و افکار خودکشی شد. این بیماری متاسفانه بیماری خیلی جدی هست و من تعجبم این خانم روانشناس چرا میگه درباره اش حرف نزنین و انرژی مثبت کاذب میخواد برقرار کنه. شما حتما برو پیش روانپزشک نه روانشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه مساله به این مهمی رو چطور فکر میکنن ازش صحبتی نشه یعنی دارن به شما کمک میکنند. حتما پیش یک روا ...

جالبش آینه مسأله خیلی مهمه ولی ایشون استرس میگیره منم دوست نداشتم اذیت بشه چون کاری ازش برنمیآید ولی شعور داشتن خیلی خوبه روی شعوررت کارکن

جالبش آینه مسأله خیلی مهمه ولی ایشون استرس میگیره منم دوست نداشتم اذیت بشه چون کاری ازش برنمیآید ول ...

شما که ادعای روانشناسیتون میشه بیشتر باید روی شعورتون کار کنین که بدیهی ترین چیزهای مربوط به انسان رو نمیدونین و به یه انسان که مشکل داره میگین استرس نگیر و واقعیت رو کتمان کن!!! حتما روانشناس نیستین وگرنه چنین توصیه ای اصلا عقلانی و اخلاقی نیست...بیمار باید مشکلش رو پنهان کنه و باهاش مواجه نشه چون ممکنه استرس بگیره اونم مشکلی تا این حد جدی و طفره رفتین از پاسخ دادن چون علم و دانشش رو اصلا نداشتین و..............خیلی خنده داره چون استرس میگیره نره پیش روانپزشک و انرزی مثبت بده به خودش!! روانشناسیت از نوع زرد هست

چرا کاری ازش بر نمیاد؟ به همه توصیه میکنین پس روانپزشک نرن چون کاری ازشون بر نمیاد....و با واقعیت روبرو نشن و درباره بیماری هاشون ندونن چون استرس ممکنه بگیرن؟؟ خخخخ عجب روانشناس حرفه ای هستین ها