2777
2789
اره خیلی براشون مهمه که ورزش کنن و بدنشون عالی باشه.

میخوان جذاب باشن و برای زنها تحریک کننده باشن ... شوهرت برای خودش خوب خرج میکنه بدنسازی اسکی

هیکل خودت چطور هست؟ ورزش میکنی

بهش گفتید کلا بره و تو و دخترت تنها زندگی کنید طلاق هم نگیرید؟ خرجتون رو بده چی جواب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوان جذاب باشن و برای زنها تحریک کننده باشن ... شوهرت برای خودش خوب خرج میکنه بدنسازی اسکیهیکل خود ...

همینجوری که هستم خیلی دوست داره. کلا همه چیز منو دوست دارع جز اینکه تو کارهاش سرک میکشم. میگه نباید کنجکاوی کنی چیزی نیست که زندگیتو بهم بریزه

همینجوری که هستم خیلی دوست داره. کلا همه چیز منو دوست دارع جز اینکه تو کارهاش سرک میکشم. میگه نباید ...

اگه سرک نکشی خرجت میکنه؟ اگر بی خیال بشی رفتارش بهتر میشه یا دوباره تحقیر میکنه

اهل کتک هم است؟

شما که به خاطر بچه طلاق نمی گیرید حداقل بی خیال شو بزار هر کاری میخواد بکنه دیگه

بزار محبت کنه و باهات خوب باشه تحویلش هم نگیر بی اعتنا باش اومد طرفت پس نزن اما مهربون هم نباش

تو که داری زندگی میکنی بعد اینهمه سال شناختیش دیگه چرا خودت رو اذیت میکنی باز وضعت از زنهای دیگه که شوهرهاشون خیانت میکنه و اینها رو هم دیگه دوست نداره حتی برای رابطه سراغشون نمیره بهتره

اگه سرک نکشی خرجت میکنه؟ اگر بی خیال بشی رفتارش بهتر میشه یا دوباره تحقیر میکنهاهل کتک هم است؟

اره حتما بهتر میشه. میگه تو الکی نگرانی. نه کتک نمیزنه. دست بزن نداره. ولی خیلی سال پیش عصبی شد ولی اینکه همیشه باشه نه اصلا.

شما که به خاطر بچه طلاق نمی گیرید حداقل بی خیال شو بزار هر کاری میخواد بکنه دیگهبزار محبت کنه و باها ...

متاسفانه همینه. کلا ما زنها همه حوره باید باهاشون کنار بیایم