2821
2789
عنوان

مدرسه و معلم

72 بازدید | 6 پست

پسرم تو کلاس ساکته ولی تو خونه خیلی شیطونه درسشم خوبه بد نیست یه کم دیر یاد میگیره ولی آخرش یاد میگیره معلمش هم گفت خوبه راضیم نسبت به بقیه دیر تر متوجه میشه ولی خوبه . همین روانخوانی خوبی داره ولی آروم میخونه معلمش عصبانی شده یه چیزی بهش گفته منم رفتم مدرسه با معلمش حرف زدم گفتم ضعفش رو بدونم خونه کار میکنم بدتر بخونه و حرف بزنه. البته پیش روانپزشک میبرم استرس داره معلمش دو دفعه هست بهم میگه اوتیسسسممم نداره که . ناراحت میشم چرا اینجوری میگه

وای چرا اینقدر معلمش بده بی ادبه پسرت درونگراس وگرنه مشکله دیگه ای نداره یه کمم خجالتی عه باید بفرستیش ورزشی چیزی کلاس و اینا تا روش وا شه قوربونش برم😍

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم معلمم شاگرد اینجوری دارم

ولی بیشتر بخاطر اعتماد به نفس پایینشون اینجوری میخونن

با معلم صحبت کن حتما

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
وای چرا اینقدر معلمش بده بی ادبه پسرت درونگراس وگرنه مشکله دیگه ای نداره یه کمم خجالتی عه باید بفرست ...

موسیقی میره حرفه ای میزنه تو مسابقات هم میره. ورزش میبرم خجالتی هست ژنتیکی هست . یجوری هم میگه بهم اوتیسممم نداره

موسیقی میره حرفه ای میزنه تو مسابقات هم میره. ورزش میبرم خجالتی هست ژنتیکی هست . یجوری هم میگه بهم ...

واییی گناه داره داره به روحیه اش ضربه میزنه بهتره ببریش پیش یه تراپیست دیگه بگی اینقدر خجالته تا باهاش کار کنه فک کنم بچه و اینا همسنش تو نزدیکاتون نیست که اینجوری شده

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو