2777
2789
عنوان

کات کردم 💔

122 بازدید | 14 پست

آخرین پیامش خیلی طولانی بود خلاصش همه چیزو انداخت کرده من خدافظی کرد رفت 😂 قول میدم که دیگه هیچوقت وارد رابطه عاشقانه نشم ... هیچوقتتتتن هیچوقتتتتت این اولین و آخرین بارم بود متنفرم از خودم ... ترجیح میدم دیگه سنتی ازدواج کنم لعنت به هرچی مرده

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک میگم ک به این نتیجه رسیدی قدم بعد اینه ک حرفی ک زدی رو عملی کنی

این بده

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

تبریک میگم ک به این نتیجه رسیدی قدم بعد اینه ک حرفی ک زدی رو عملی کنی

شک نکن عملی میکنم 👍 آخه ببین زورم میاددد من دانشجو پزشکیممم اون یه پشت کنکور انسانییی با ۲۶ سال سن هنوززز این وضعیتشه بااین حال قبولش کردم چون دوسش داشتم نتیجش شد این 😂🤣

...

شک نکن عملی میکنم 👍 آخه ببین زورم میاددد من دانشجو پزشکیممم اون یه پشت کنکور انسانییی با ۲۶ سال سن ...

از عجایب بود چیزی ک گفتی دانشجوهای پزشکی معمولا پرنس انگلیس هم برا خودشون کم میبینن انقد مغرورن😅

یه حرز امام جواد بخر شاید جادویی چیزی کرده باشنت