2821
2789

آره خودم مهم ترم

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میخام گوشواره بفروشم نمیدونم دو دلم طلا زیاد دارم اما میترسم برای فروشش

بفروش دیگه اتفاقا الآنم بالاس

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

دندون هام به کل به خاطر خیلی موندن ارتودنسی خراب شدن الان میخام درستشون کنم ارزشش داره؟

صد درصد

نباید اصلا سر همچین مسئله ای شک کنی

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

بالاتر نمیره میترسم ضرر بشه چون قیمت دندانپزشکی دستم نیس

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم

۱۵۰ م نقد دارم اما نمیدونم کمه یا نه

برو یه دندون پزشکی خوب ببین حدودی چند میشه

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

مرسی عزیزم تا همینجا اومدی مشارکت کردی واقعا نیاز داشتم..

خواهش میکنم 🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز