2777
2789
عنوان

چت عادی

79 بازدید | 13 پست

به نظرتون وقتی دارم با یه پسر چت میکنم و غیبت یه خانواده که از مامان پسرشون نگهداری نمیکنن رو میکنم، جواباش همه، اره، دقیقا ، اون که آدم نیست ، بیچاره فلانی

در این حدن، این عادیه یا حوصلمو نداره؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی ، هیچی نمیگه😅

سعی کن باهاش سرد بشی

عادی برخورد کن

هیچی تعریف نکن و هیچی نگو

اگر تلاشی نکرد برای ادامه دادن...

ولی درکل شاید حوصله نداره ولش کن راجب هرچیزی باهاش حرف نزن

(بازم من ایشونو نمیشناسم قضاوتی نیست)

سعی کن باهاش سرد بشیعادی برخورد کنهیچی تعریف نکن و هیچی نگواگر تلاشی نکرد برای ادامه دادن...ولی درکل ...

در کل افسردگی داره بخاطر دلایلی و هیچی براش مهم نیست در حال حاضر ، حتی همیشه میگه من حوصله خودمو خانوادمو هم ندارم تو دیگه ازم توقع نداشته باش🥲

در کل افسردگی داره بخاطر دلایلی و هیچی براش مهم نیست در حال حاضر ، حتی همیشه میگه من حوصله خودمو خان ...

پس توقعی نداشته باش

دور شو

بذار تلاشی بکنه نه اینکه بگه تو مثل کنه چسبیدی و..

منم این اشتباهو کردم وقتی حال خودشم نداشت زنگ میزدم ولی بی حوصله بود فقط من تحقیر و کوچیک میشدم

الان دیگه وقتی حوصله نداره منم اینقدر پیام نمیدم و زنگ نمیزنم تا حالش خوب بشه

پس توقعی نداشته باشدور شوبذار تلاشی بکنه نه اینکه بگه تو مثل کنه چسبیدی و..منم این اشتباهو کردم وقتی ...

حآل بدش برا یکی دو روز نیست اخه، بخاطر مشکل جسمی ای که داره چند ساله همینه و ما ده ها بار کات کردیم و دوباره برگشتیم🥲 البته کلا بداخلاقم هست در کنار اون، آبجیش حتی که خیلی تلاش میکنه رابطمونو به ازدواج برسونیم همیشه میگه اون خیلی بداخلاقه

حآل بدش برا یکی دو روز نیست اخه، بخاطر مشکل جسمی ای که داره چند ساله همینه و ما ده ها بار کات کردیم ...

بد اخلاق و بی حوصله و افسرده و عصبی و.....

ازدواج با این ادم که اشتباهه میشه ملی و راه های نرفته

ولی خب خوبه که تو واقعیتشو میبینی

لیاقت تو بالاتر از این ادمه به خودت ارزش بده دختر، پسر که قحط نیست قضاوتی ندارم شاید خوبی هایی داره که موندی پاش ولی میگم لیاقت تو ادمیه که بهت ارزش بده خوشحالت کنه و دوست داشته باشه و با حوصله برات وقت بذاره تو ارزشت بالاتر از ایناس