2777
2789

یه بنده خدایی توی محل ما بود

دختر مستقل و تنها از ظاهر میدیدی میگفتی وای خدا دختر شاغل مستقل مرتب چه دختر خوبی

کلی ام دروغ گفته بود به ما و از ما پول قرض گرفته بود

اولا میگفت یبار ازدواج کردم طلاق گرفتم برای دومین طلاق خانواده طردم کردن و گفتن حق نداری بیای اینجا ماهم دلمون سوخت و گفتیم چه خانواده ای چطور دلشون اومده یبار گفت پول ندارم پول قرض دادیم یعنی انقدر دروغ میگفت و داستان سرایی میکرد همه باور کرده بودن که این چه دختر خوبیه

بعد مدتی یواش یواش دروغاش بیرون افتاد

طلبکار میومد درخونش و فهمیدیم چه دروغایی گفته

خانوادش اومدن خونه ما حتی دیدیم بعله چه آدمای محترمی و با آبرویی هستن

گفت این دیوونه س خودش مقصره دوتا ازدواج قبلش هم مقصر خودش بوده فرار میکرده از خونه شوهرش هیچ جا بند نیست و بعد کلییی گشتن بزور پیداش کردیم یکی از همسایه ها این خانواده رو میشناخت

بعد مدتی دیگه صاحب کارش اومد قبلنا توی یه شرکت کار میکرده مثل اینکه گند زده و فرار کرده

هرکس میومد در خونه و پته شو میریخت رو آب فهمیدیم چه دروغای مشترک و بزرگی به همه گفته

اره گول خوردم ازدواج کردم و برای فرار از خانواده و خانواده گفتن حق نداری بیای اینجا بعدا اون مشخص شد هردو ازدواج با دروغ و دغل بوده

حتی تا سومی هم صیغه کرده ولی عقد نکرده

خواهرش مهندس بود پدر مادرش خیلی محترم بودن خدایی

یعنی الان که فکر میکنم چه رفتار و دروغایی گفته بود با خودم میگم از دست آدم سالم بر نمیاد آنچنان دروغ و توهم های بزرگی

یعنی بخوام بگم کامل چطور دروغاش فاش شده و چه دروغایی پشماتون میریزه

خلاصه که به من هیچ ربطی نداره زندگی اون خانوم و جدا شدنش ولی با کلی دروغ ازمون پول قرض گرفت و ترحم و ماهم دلمون سوخت

به این نتیجه رسیدم اکثر افرادی که میگن خانواده پشتمون نیستن خودشون مرض دارن

من خودم رشتم روانشناسیه همه ما دروغ میگیم ولی این حجم از دروغ و توهم و داستان سرایی بیماری روانیه دلم سوخت بحال پدر و مادر و خانواده ش چه اولاد مزخرفی

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

عجب شیادی بود

یعنی من خودم به مدرک تحصیلیم شک کردم

همه دوستام همیشه میگن محنا تو آدما رو خوب میشناسی این یکی رو دیدم گفتم چه دختر خوبی

تو کپم خودم احساس میکنم خوابم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان