2777
2789
عنوان

نی نی یار خسته شدیم یه فکری کنین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 63 پست
همینجوریشم والا چپ و راست داره تاپیک میترکهساعت ۱۰ شب هم که سایت بسته میشهدیگه فشار از این بیشتر؟ کا ...

همه ک عقلشون اندازه شما نمیرسه

بهتره اهمیت ندید و رد شید

خودتونم خوشتون میاد درگیر این مسائل بشید

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

حالا تازه مبینی خودشون از الان عازم مسافرتن

شمال ترافیکه جاده میگن نه شما دارید دروغ میگید

بابا وسط جنگ هشت ساله هم مردم زندگی میکردن میخندیدن و سفر میرفتن زایمان میکردن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ک عقلشون اندازه شما نمیرسهبهتره اهمیت ندید و رد شیدخودتونم خوشتون میاد درگیر این مسائل بشید

شرمنده که توی هر تاپیکی میریم هست تهش هم کشیده میشه به فحاشی و میترکه

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

عزیزم خود شمارو بارها دیدم کلی بحث میکنید با کاربرها 🫤

بحث ولی فحش نمیدم که

توهین نمیکنم که

دیدی توهین کنم؟

خدایاانتهای دریا رابرکه ها نمی فهمند،پس ببخش اگر گاهی گم می کنم نشانت را🙏❤

شمال ترافیکه جاده میگن نه شما دارید دروغ میگید بابا وسط جنگ هشت ساله هم مردم زندگی میکردن میخندیدن و ...

چرا بحث بیخود میکنید

برعکسشو بگن تاپیک میترکه

اونوقت حرفای مفت تو لابد درسته

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

دقیقاااا خدا خیرت بده حرفتو با طلا بنویسن بکوبن سر در این سایت

حرفی ک مطابق میلت باشه رو استقبال میکنی، اما کسی نظرش مخالف تو باشه جونت در میاد و تحمل شنیدنشو نداری

چ عوضی هایی هستین

خدا نکشت غش کردماون که عروسیش هست من بودم😂اره بخدا خودشون همه کار میکنن بقیه نباید تکون بخورن فقط گ ...

بخدا انقدر دلم گرفت برات حد نداره بجای اینکه واسه نو عروس آرزوی خوشبختی کنن 🥹اونطوری میگفتن جیگر ادم آتیش میگیره

چرا بحث بیخود میکنیدبرعکسشو بگن تاپیک میترکهاونوقت حرفای مفت تو لابد درسته

برعکس رو میگن کسب چیزی نمیگه من میگم هر چیزی سر جای خودش طرف میگه بی بی چکم مثبته میان میگن بیچاره اون بچه

چرا آوردی

خیلب خجسته ایی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
توهین نمیکنی ولی ماشالا فعال و تحریک کن هستی

نه والا من سعی میکنم حق بگم

بدی پیام اینه لحن و نمیرسونه

خدایاانتهای دریا رابرکه ها نمی فهمند،پس ببخش اگر گاهی گم می کنم نشانت را🙏❤

بخدا انقدر دلم گرفت برات حد نداره بجای اینکه واسه نو عروس آرزوی خوشبختی کنن 🥹اونطوری میگفتن جیگر اد ...

فدات بشم مهربونم

همیشه این مدل آدما هستن

حتی اگر این شرایط هم نبود یک چی دیگه میگفتن