2777
2789
عنوان

چشم زخم

41 بازدید | 7 پست

خانوادم وقتی بچه بود جز پولدارها و تحصیل کرده های فامیل حساب میشدن هم شغل خوب و هم پست و مقام بالا داشتیم همیشه لباس ها و سر و وضع زندگیمون یه سر و گردن از بقیه بالاتر بود یهو ورق برگشت با فوت یکی از اعضای خانواده ما خیلی افت کردیم خیلی لول زندگیمون اومد پایین برعکسش بقیه فامیل یهو پیشرفت کردن جامون عوض شد الان برام غیر قابل تحمله فخر فروشی کسایی که یه زمانی نه سواد داشتن نه پول و......احساس میکنم ما چشم خوردیم که یهو زندگی مون عوض شد

خیلی سخته واقعا 💔💔💔💔

چشم رو اعتقاد دارم ولی شاید یه جاهایی سهل انگاری کردید

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دست خودمون نبود فکر نمیکردیم اینجوری بشه

به هر حال سخته واقعا

امیدوارم زودتر بهتر بشه اوضاعتون

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر