2777
2789
عنوان

منظور دختر عموم چی بوده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 93 پست
زیاد جدی نگیر منم چند سال پیش جلو برادر زنعموم چایی گرفتم جفتمونم اون زمان مجرد بودیم همه کل کشیدن ی ...

واییی🤣

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو این شرایط بودم میگفتم بردار دیگه،بعد ک میخواست برداره سینی رو میبردم سمت نفر بعد و میگفتم دیگه دیرهههه😂

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!

خب با اینکه شوهرت فهمیده میخای بری بازم رفتارش بده باهات اگه هنوزم رفتارش بده یه روز که سرکار به باب ...

بهتر شده

همین دیشب هم بهش گفتم

قبلش هم به خونوادم گفته بودم

اگه اوکی نشه زندگیم و همینجوری پیش بره

قطعا و صددرصد خودکشی میکنم قبلشم پیام میفرستم واسه هم خونوادش هم خونوادم هم خودش که میگم درست بشو نبود و پولی بهم نمیداد و چش هیزی شو ترک نمیکرد و هم چیو در قالب یه پیام میفرستم و خودکشی میکنم تو شهر غریب برگرده یه جنازه تو خونش ببینه و حسرتم تو دل همه شون بمونه

دیشب خیلی ناراحت شد ولی دیگه جدی توان ادامه دادن ندارم همش میگن عیبی نداره تا یه سال اول زندگی همینه

منم وقتی با خودکشی آبروشونو بردم میفهمن

🤣🤣🤣از دست تو😂😂فقط بنويسيد زيرش اخلاقش خوبه. وليييي...نه اونقدررررر😆

خب آخه اونم گناه داره😂

اره قیمتشم پایین بزاریم که ببرنش زود اسی از شرش راحت شه😂

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
بهتر شده همین دیشب هم بهش گفتم قبلش هم به خونوادم گفته بودم اگه اوکی نشه زندگیم و همینجوری پیش بره ق ...

اره خودکشی کن اونم بره زندگیشو بکنه تو حالت خوبه دختررررر؟؟؟

بخاطر یه سگ میخای خودتو بکشی که تا چهلمت نشده بره یکی دیگ بیاره بجای تو فک میکنی حسرت میخوره یا عذاب وجدان میگیره نه بخدا تازه فوری میره زن میگیره

پاشو برو خونه بابات بیچاره بت میگه بیا تو خودت نمیری میدونی چن تا دختر مث تو هستن که خانواده پشتشون باشه ولی نیستن تو خداتوشکر کن پدرت پشتته میخای کمرشو با کشتن خودت بشکنی بهش فک کردی بعدش بابات چی میشه یا مادرت و خانواده ی خودت بخاطر یه انگل خودتو بکشی که چی مثلا فک میکنی حسرت میخوره نه فقط کمر پدرتو میشکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
چرا مگ خیلی زشت؟😂

نه بابا.من از وقتی اونجوری سر تو اتاقش ضایعم کرده و سرم داد زده ازش نفرت دارم.

وگرنه قیافه اش بد نیست یه ذره شبیه کامیار تو سریال شغاله.تازه دکتر داروساز هم هست🤣

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

نه بابا.من از وقتی اونجوری سر تو اتاقش ضایعم کرده و سرم داد زده ازش نفرت دارم.وگرنه قیافه اش بد نیست ...

وایییی دختر مث این رمانا میشه هااا پسر سر دختر داد میزنه ولی از ته دلم عاشقشه😂وایییی کامیار که خوبههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40