2777
2789
عنوان

منظور دختر عموم چی بوده😐

2509 بازدید | 93 پست

دیشب خونه عمم اینا دعوت بودیم؛؛دختر عمم که جیک تو جیک نامزدش بود و دست ب سیاه و سفید نمیزد.عمم به من و دختر عموم گفت که چایی پخش کنیم.من سینی چایی دستم بود و دختر عموم سینی قند و پولکی و این چیزا و پشت سر من پخش میکرد.بعد چایی رو ک گرفتم جلو پسرعموم ک کلا با من لجه(از این گنددماغاست.یه بار بی اجازه رفتم تو اتاقش ی کتاب بردارم اونم تازه خواهرش بهم گفت ندید چ کولی بازی درآورد ک چرا رفتی تو اتاق من)

خلاصه ی نگاه کرد تو صورتم و مکث کرد گفتم آقا امیر بفرمایید.بعد چایی برداشت.رفتم سراغ نفر بعدی دیدم دختر عموم با خنده گفت وای داداشی خوبه چایی خواستگاری نیست😐😐😐😐آروم گفت منم ب روی خودم نیوردم که چیزی شنیدم...ولی برام سوال شد ک چرا باید ی همچین چیزی بگه منظورش چی بود؟؟؟؟نگید فقط ازم خوشش اومده ک خودمو جر میدم😐

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جر بده چون خوشش اومده و یه چیزاییم به خواهرش گفته

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂