2777
2789
عنوان

منظور این آقا چیه

131 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیزم من دختری هستم 24 ساله و کلاس زبان میرم به صورت آنلاین ! و استاد زبانم هم 35 ساله هستن و آقا هستن !من اوایل با گوشی مادرم با استاد زبانم در ارتباط بودم ولی بعد از دوماه با خط خودم و گوشی خودم باهاش ارتباط برقرار کردم چون اون دوماه گوشی خودم خراب بود ! بعد وقتی که ایشون پروفایل منو دیدن کلی از قیافه من و تیپ من تعریف کردن تو چت تو پی وی ...و بعدیکبار که برای ی سوال درباره زبان تلفنی با ایشون صحبت کردم اول صحبت بعد از سلام کردن سریع تعریف ظاهرم رو دادن و... ولی بعد از دوماه که دوباره با هم صحبت کردیم تلفنی من گفتم قصد مهاجرت دارم ،دوباره حدود 20 روز بعد دوباره تلفنی درباره زبان صحبت کردیم گفتن که به عنوان برادر ی نصیحتی دارم و ی نصیحتی کرد بنظرتون ایشون ب من حسی دارن !؟ البته ناگفته نماند من چهره زیبا ای دارم ولی خب خانم ها تعریف چهرمو میدادن نه آقا ! الان چشم خواهری داره بمن ؟قبلش میگفت چون زیبا هستی با احترام بیشتری باهات حرف میزنم ! ترو خدا بگین حسش چیه ؟ رفتاراش متناقضه ! دارم دیونه میشم😭😭😭😭 مجبورم باش کلاس بردارم ! خیلی باشخصیته ! نگین هوله !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم گول نخوری فقط مشخصه خیلی ساده اییی

دقیقا

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

الان مگه برات مهمه؟ هوله طرف همین

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘