2789
عنوان

طبیعیه اینا

381 بازدید | 31 پست

مادری که چسبیده به پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهر و.... و شوهر و بچه هاشو تحویل نمیگیره و شوهری که فقط به اون زن توجه میکنه و بیخیال بچه هاش شده

طوری که بخاطر زن داداش زنش به بچش چی بگه و مرده هم به اونا توجه کنه تا بچه ها خودش

جالبه بچه هاشون جدا نیستن هر دوشون پدر و مادرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نفهمیدم،مرده یکی دیگرو دوس داره؟

نه اینا جفتشون پدر و مادر بچه هان!

ولی زنه پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرشو بیشتر از بچه هاش دوست داره به شوهرشم میگه من و خانوادمو فقط دوست داشته باش نه بچه هاتو!

دارم میگم همه اینا در صورتیه که بچه های خودشم هست

ولی اونا رو بچه های شوهرش میدونه و شوهرش رو غريبه و میگه بیا بچسب به من و خانوادم خودتو بکش برای من و پدر و مادر و خواهرزادم و..... بچه هاتو ول کن

خب بشینین صحبت کنین بگین ادم شین اینکارا چیه

فکر کن زنه به شوهرش میگه دخترتو دعوا کن گرم نگرفت با زن داداشم و نرفت پیشش بشینه شوهر هم دخترشونو دعوا کرد چرا با زن داییت گرم نیستی!!!!

فکر کن زنه به شوهرش میگه دخترتو دعوا کن گرم نگرفت با زن داداشم و نرفت پیشش بشینه شوهر هم دخترشونو دع ...

😐 😐 😐 😐 😐

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مطمئنی مادر واقعیته

شوهرشم مثل موم تو دستشه

در صورتی که همچین مردی معلمه و تحصیل کردست

فکر کن مادره میگه جلوی بچه هات به خواهرزادم محبت کن تا بسوزنن!!!! یا مثلا به پدره گفت نزار دخترت بره خونه خواهرم پیش دختر خالش!!!! که حرص بخوره بعد اومد دخترش خوابیدم تصمیم گرفت با داداش و زن داداشش بره بیرون بگرده

یا جلوی پدره یقه خودشو پاره کرده چون گوشی دختره تو شارژ بود و شارژ رو میخواست تا پدره دخترشو دعوا کنه!!! خونه رو بهم ریخت بعدش رفت با داداش و زن داداش بگرده به شوهرش هم میگه بیا سمت من و زن داداشم چیکار بچه هات داری

یا میگه دخترتو بزن

مطمئنی مادر واقعیته

فکر کن دخترش میرفت به مامانش میگفت چرا داداشاتو بیشتر دوست داری چرا بچه خواهرتو بیشتر دوست داری شوهرش به دخترش گفت خفه شو حرف نزن

یعنی خودشم اعتراضی نمیکنه حتی چسبیده به اونا بچه های خودشو ول کرده

مطمئنی مادر واقعیته

فکر کن زن داداش و بچه داداش و خواهرزادش

براش عزیز تر از شوهر و بچه هاشه به صورت خیلی واضح

تازه شوهرش از بچه هاش انتظار داره سکوت کنن در مقابل رفتار مادرشون و خود مرده هم زنشو و زن داداش زنشو خواهر و برادر.... زنشو از بچه هاش بیشتر دوست داره