2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم

26 بازدید | 2 پست

بچه ها ی هفته پیش خواب دیدم یکی از دندونام افتاده و بجاش ی دندون جدید داره در میاد از اون روز ب بعد 5 روز پشت سرهم 5 نفر مردن

امشب دوباره همون خوابو دیدم ولی این بار دوسه دندونم افتاد و دوباره جدیدش میخاست دربیاد

تعبیرش چی میتونه باشه یعنی؟

ان شاءالله که خیره

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

بهترین تعبیر خواب که هم تعبیر اسلامی و هم تعبیر روانشناسی و هم تعبیر غربی ارئه می ده و در آخر هم جمع بندی کامل بهتون ارائه می کنه و الان وصل هم هست و قند شکن هم نمی خواد هوش مصنوعی tabir-ai.ir هست.

مثل هوشهای خارجی، جواب را از خودش تخیلی نمی سازه و کاملا علمی جواب میده

یک ثبت نام ساده و رایگان داره و برای هر سوال یک مبلغ کوچیک می خواد اما خیلی دقیق و از اکانتهای پرو هوشهای مصنوعی خارجی بهتر جواب میده یعنی با یه میلغ ناچیز پاسخ کامل و از اکانت پرو بهتر جواب میده.

هر روز اعتبار هدیه میده.

راستی هر روز هم می تونید تعبیر خوابهاتون را ازش بپرسید

در ضمن آرشیو هم داره و جوابش براتون ذخیره میشه.

برید به آدرس سایت هوش مصنوعی تعبیر خواب (بدون نیاز به قند شکن):

tabir-ai.ir

🌜⭐🌛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.