2777
2789
عنوان

خواستگار

118 بازدید | 12 پست

دخترخالم یه خواستگار دارع خیلی پسر خوبیه

هم کارمنده هم مغازه داره

هم خونه داره هم ماشین

خیلی هم دخترخالمو دوست داره

اما میگه چون هنوز دانشگاه نرفتم نمیخوام ازدواج کنم

گفته جواب رد بدن اما خونوادش میگن کیس خوبیه و ب من گفتن باش صحبت کنم

من باش صحبت کردم میگع تا دانشگاه نرم و مستقل نشم و از جوونیم لذت نبرم نمیخوام ازدواج کنم

چجوری بش بفهمونم ممکنه دیگه کیس خوبی نباشه براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالت راست میگه

شما بیشتر از این مداخله نکن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

عزیزم اون تصمیم خودشو گرفته فارغ از خوب بودن یا بد بودنش( که به نظر من هم حق با دختر خاله) و نمیتونی نظرشو عوض کنی به نظرم...و این که داره کار خوبی میکنه ، شاید هدفش اصلا ازدواج نیست نمیتونید زورش کنید که

بزارید بچه بره دانشگاه و جوونی کنه، اونم آرزو هایی داره برای خودش خب.

عزیزم اون تصمیم خودشو گرفته فارغ از خوب بودن یا بد بودنش( که به نظر من هم حق با دختر خاله) و نمیتونی ...

خب سه سال پشت کنکور بوده باز نشسته پشت

هم دانشگاه قبول نشده هم ب خواستگاراش جواب رد میده

اگه مثلا قبول کنه نامزد کنه خب بد نیس که

در کنارش اهدافش هم دنبال کنه

خب سه سال پشت کنکور بوده باز نشسته پشت هم دانشگاه قبول نشده هم ب خواستگاراش جواب رد میدهاگه مثلا قبو ...

شاید توی اهداف و آرزو هاش اصلا ازدواج نیست یا اگه هست الان جایی براش نیست. بزارید خودش تصمیم بگیره ، بهش فشار نیار همینجوری از طرف همه تحت فشاره.