2777
2789

کلا مدلشونه. هر هفته اسم یه استان رو اون بالا میزنن

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس من ندیده بودم چرا

نمیدونم. دقت نکردی.

از بعد جنگ ۱۲ روزه میزنن که بگن ما مثلا خیلی وطن پرستیم و برامون وضعیت مردم مهمه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

این یه طرح جالبه اتفاقا. هفته های مشخصی رو دارن که کلا به یک استان خاص پرداخته میشه. تا الان به گلستان، خراسان جنوبی، اصفهان و فارس پرداختن. این بار هم نوبت هرمزگانه. درباره ی اداب و رسوم و خوراک و فرهنگ و مردمان اون منطقه صحبت میکنن که بقیه بیشتر بشناسن. شبکه مستند هم چندتا مستند جالب از هرمزگان نشون داد. هر استان یک هفته بهش کاملا پرداخته میشه، از هر نظر.

🦢🤍

این یه طرح جالبه اتفاقا. هفته های مشخصی رو دارن که کلا به یک استان خاص پرداخته میشه. تا الان به گلست ...

اهان ممنون

اول فک کردم یچیزی قراره از اونجا شروع بشه نمیدونم چرا

با خداباش پادشاهی کن
اتفاقا همش تل روشنه ولی فقط اینا دیدم خوددم تعجبم چرا قبلیا را ندیدم 🤭

یک هفته همه شبکه های تی وی در مورد هرمزگان صحبت میکنن

حلزون ، همیشه در خانه مجردی زندگی می کند !