2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر جان ببخشید....سلام دوستان میشه ب سوال من جواب بدین من وهمسرم عاشق بچه ایم ....ولی من خیلی میترسم چون ازدواجمون فامیلی بوده ....😔خیلی نگرانم...کسی هستش ک ازدواجشون فامیلی(دختردایی وپسرعمه)باشه....بچه دارید!؟فرزندتون سالمه!؟؟؟

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
استارتر جان ببخشید....سلام دوستان میشه ب سوال من جواب بدین من وهمسرم عاشق بچه ایم ....ولی من خیلی می ...

عاشق امضاء تم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
عاشق امضاء تم

فداتشم عزیزم

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز