2777
2789

از اولشم مزخرف بود

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد من نصفه ول کردم

کامیار عموی سیاوش و کشت تجاوزم فهمیدن همه

رفت ویلای شمال فرار کرد

آزاد رفت دنبالش

سیاوش و آوام رفتن که جلوی آزاد و بگیرن

آوا حالش بد شد پیاده شد از ماشین سیاوش گاز و گرفت رفت که کامیار و بکشه

وسط راه تصادف میکنه

آزاد میرسه به کامیار باهاش درگیر میشه

کامیار با چاقو انقد میزنه به پهلو و پای آزاد میمیره

همونجا آوا از پشت میاد اصلحه رو از رو زمین برمیداره میزنه به گلوی کامیار میمیره

بعدشم که بابای کامیار رضایت میده دختره آزاد میشه و تموم

کاربری دست دو نفر
فکر کردم قشنگه

نه بابا خیلی ابکی و مسخره بود به خصوص بازیگرای نقش اصلیش هم انقدر بی استعداد و مصنوعی بازی میکردن

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

ممخصوصا اوا🫥

دقیقا