من دیروز میشد ۱۳روز که از زدن ی دونه آمپول اچ سی جی ۵۰۰۰میگذشت شبش بی بی زدم هاله انداخت امروز که ۱۴روژ هم میگذشت صبح دوباره بی بی زدم .عکس جفتشون میذارم ببینید آیا امروز پر رنگ تر شده یا نه؟و اینکه بنظرتون کاذبه یا نه.
ممنون میشم جواب بدید.
خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو قلو داری الان ؟؟ آمپول خوبیه کمک میکنه به بارداری
بله دوقلودارم هفت سال چشم انتظاربچه بود هیچ دکتری بهم ازاین امپولاندادتواون هفت سال میگفتن سالمی تایه دکتری داد امپولوزدم باردارشدم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ایشالا خدا دو قلوهات رو حفظ کنه .چند سالشون هست ؟دوباره بچه میخای؟
سه سالشون که چندماهه دیگه چهارساله میشن میخوام یکی دیگه بیارم چون سابقه نازایی داشتم میترسم دیگه بچه دارنشم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
به من دکترداده دوتاامپول گفته یکی بزنی😐یکی دیگه روهم ماه بعد
ایشالا که دوباره باردار میشی . بنظرت بی بی من قابل اعتماده؟
بله چون هاله انداخته وبارداری عزیزم.چندروزدیگه صبرکنی انشالله پررنگ ترمیشه