من دیروز میشد ۱۳روز که از زدن ی دونه آمپول اچ سی جی ۵۰۰۰میگذشت شبش بی بی زدم هاله انداخت امروز که ۱۴روژ هم میگذشت صبح دوباره بی بی زدم .عکس جفتشون میذارم ببینید آیا امروز پر رنگ تر شده یا نه؟و اینکه بنظرتون کاذبه یا نه.
ممنون میشم جواب بدید.
خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه چون من ی واحد زدم میگن زودتر از ۱۴از روز هم اثرش میره
اولین امپول استفاده کردی واسه بارداری؟؟؟
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه قبلا هم استفاده کردم دو تا ۵۰۰۰ اما فولی خوب نداشتم این ماه فولی ۲۲داشتم و ی ۵۰۰۰زدم.
من بعدچهارسال میخوام بزنم امپولو دیروزدکتربرام نوشت که ۵خردادبایدبزنم.قبلازدم دوقلوباردارشدم.الان خیلی استرس دارم که این ماه حامله میشم یانه