2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناخن مصنوعی اخه.!!!💔😐

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

😐😐😐😐 کی اینارو میخره کلا

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

هر چی دوست داری و استفاده میکنی بخر. اضافه هم بخر.

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

اضافه اس

ولی موقع عقد حتما بزارشون

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️