2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناخن مصنوعی اخه.!!!💔😐

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

😐😐😐😐 کی اینارو میخره کلا

های^_^ دارم دانشجو دکتریآسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)🙂↕️ دبیر ورزش که اصلا دوسش ندارم🫠؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻♂️🤸🏻♀️🚴🏻♀️درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️

هر چی دوست داری و استفاده میکنی بخر. اضافه هم بخر.

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

مژه که آره ولی ناخونو بکار

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز