2821
2789

حس ششم قوی بگه رنگ لباس من چه رنگیه 😁

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم قوی بگه رنگ لباس من چه رنگیه 😁

سرخابی؟ نمیدونم بیهیال مغزم نمیکشه 😂🙂

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

قرمز یا بنفش حس میکنم نمیدونم حس ششم خوبه یا نه حدس زدم

نه عزیزم ولی ممنون که جواب دادی 🌹

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

اگه کسی بلو یا ویپاد نداره ثبت نام کنه من بهش میگم حسه شیشمم خوبه!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

سرخابی؟ نمیدونم بیهیال مغزم نمیکشه 😂🙂

نه عزیزم 😂ولی ممنون که تلاش کردی🌹

منظورم سرمه ای بود

منم حدس بزنم ؟🤸♀️

سبز ، صورتی ، زرد

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

مشکی،طوسی یا آبی؟یا سفید؟

هیچکدوم عزیزم ولی ممنون که تلاش کردی 😍

منم حدس بزنم ؟🤸♀️سبز ، صورتی ، زرد

آفرین درسته 😍☘️

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز