2821
2789
عنوان

خرید باسلام

185 بازدید | 30 پست

من از یه غرفه ای گارد گوشی خریدم اپل متوجه نشدم ولی الان که نگاه کردم دیدم جای دوربینش با گوشی من متفاوته یکم فروشنده جواب نمیده نظرمم خواستم نبود ثبت کردم یکبارم ویرایش کردم دیگه ویرایش نمیشه چیکار میشه کرد

سفارشت لغو کن

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه هنوز ارسال نکرده میتونی لغو کنی

الان رسیده وقتی رسید دیدمش اینجوریه قبل این تو عکسی که من دیدم یه چیز کلی بود واسه همه گوشیا یه عکس بود وقتی رسید دیدم اینو ارسال کرده

چجوری الان فقط مگه اینکه مرجوع کنم آخه نظر خوبم دادم براش😑

🫤🫤🫤

برو بهش بگو

یا به باسلام پیام بده

اگه عکس با جنسی که ارسال کرده فرق داره به باسلام بگو ، اگه که فرق نداره بی توجهی خودت بوده و کاری نمیشه کرد

خدایاشکرت💚
🫤🫤🫤 برو بهش بگو یا به باسلام پیام بده اگه عکس با جنسی که ارسال کرده فرق داره به باسلام بگو ، اگه ...

ببین عکسی که واسه گوشی گذاشته همینه اما برای همه گوشیا همینو گذاشته فقط مدل گوشیو عوض کرده حتی واسه سامسونگ و آیفونم همینو گذاشته و منکه عکس غیرژورنال خواستم مای آیفون برام فرستاد که کلیتشو ببینم قبلشم موجودی گرفتم ولی چیزی که ارسال کرده برام چیزیه که تو عکس بوده

معمولا مرجوعی نداره این شرایطمیتونی به فروشنده پیام بدی با هزینه خودت براش بفرستی یکی دیگه برداری از ...

ببین جدن مشکل از من بوده؟ آخه من مدل دقیق گوشیو گفتم دقیق دقیق آخه این عکسی که تو خود غرفه گذاشته بود واسه آیفون ۱۳ هم همینو گذاشته بود یعنی میخواست اینو بفرسته؟

ببین جدن مشکل از من بوده؟ آخه من مدل دقیق گوشیو گفتم دقیق دقیق آخه این عکسی که تو خود غرفه گذاشته بو ...

وقتی میخوای چیزی بخری بگو از همون دقیقا عکس بگیره برات بفرسته

باز میتونی از پشتیبان باسلام هم بپرسی

ی گزینه مرجوعی داره میتونی تو اون بزنی که با چیزی که سفارش دادم فرق داره ولی غرفه دار همکاری نمیکنه اینجوری اجازه برداشت پولش و نداره

ولی اگه گزینه دریافت و زده باشی اون پولش و برداشت کرده و نمیتونی کاری بکنی متاسفانه