2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نودی ها درشت ترن

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

اکثرشون پررو و دریده ان

دوستان جمع نبستم گفتم اکثرشون

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من خودم متولد ۸۸ استم ولی خب شکستی که ما خوردیم هیچ کس نخود ولی از زبون نیفتادیم جون به جونموم کننن زبون داریم

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره

خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی

ما که همش خلافشو دیدیدم توی 80درصدشون

خوب دارن

اما اکثرا اینی که میگید نیستن

قدرت تامل تفکر در حداقل ممکن

اهل پشتکار و زحمت ابدا ،فقط میخوان ره صد ساله رو یک شبه طی کنن

عموما سربار پدر و مادر

دلسوزی و دل رحم بودن نسبت به بزرگتر و حفظ ،حرمت بزرگتر بینشون بی اهمیته

از این نسل جامعه درستی در نمیاد متاسفانه

البته امیدوارم این نباشه و خدا به همه شون کمک کنه و مسیر درست زندگی رو بهشون نشون بده

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
اکثرشون پررو و دریده اندوستان جمع نبستم گفتم اکثرشون

جامعه فرق کرده و هر نسل مجبوره متناسب با جامعه اون زمان رفتار کنه الان اگر نتونن از حقشون دفاع کنن به جایی نمیرسن به همین خاطر شاید از نطر شما پروو به نطر بیان .

اکثرشون پررو و دریده اندوستان جمع نبستم گفتم اکثرشون

دقیقا متاسفانه

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥