2777
2789

من پیانو میزدم از سن ۱۴ سالگی

خیلی استعداد داشتم

سال کنکور قطعش کردم بعد از اونم دانشگاه شهرستان رفتم و بعدشم افتادم تو مسیر کار و ازدواج و...

همیشه حسرت میخورم که کاش ادامه میدادم

الآنم ساز میزنم ولی به اون حدی که دلم میخواست باشم نرسیدم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیانو میزدم از سن ۱۴ سالگیخیلی استعداد داشتمسال کنکور قطعش کردم بعد از اونم دانشگاه شهرستان رفتم ...

برمیگشتین عقب چطور ادامش میدادید؟ یعنی کنکور رو ول میکردین؟

من عاشق گرافیک بودم به زور مامانمو راضی کردم بریم یه هنرستان با مدیر اونجا صحبت کنیم رفتیم مدیر عوضی کارناممو دید گفت چرا تجربی نمیخونی هنرستان برای تنبل هاست !!!

مامانمم دستمو گرفت گفت عمرا بزارم خاله هات چی میگن و ...

به زور راضی شد انسانی بخونم

این زمستون ، بهار میشه 💚 🕊گویند که هر تیره شبی را سحری است🩸🥀

من عاشق رشته حقوق و انسانی بودم داداشم مجبورم کرد برم تجربی مامانمم همراهیش کرد الان میگم میگن میرفت ...

منم تجربیم میخوام تغییر رشته بدم به انسانی

جالبه که منو هیچکی مجبور نکرده بود و با علاقه اومده بودم ولی حس میکنم با محاسبات این رشته نمیسازم

نمیدونم چیکار کنم

استعداد ریاضی دارم ولی علاقه ندارم اگه بمونم تجربی با استعدادم نمره خوبی میارم ولی با زجر اگه برم انسانی هم افسوس میخورم که استعدادم حیف میشه چون بیشتر انسانی ها واقعیتش به فکر آینده و رشته و شغل نیستن حتی درسای کتابم نمیخونن😭

من

به خاطر درآمد و شغل هنر رو دنبال نکردم

زر مفت هم هست میگن فلان چیز رو بخون در کنارش هنر هم ادامه بده

این کار ها هم پول کلفت میخواد هم وقت زیاد

آدمی که شیفت های چند ده ساعته داره نمیتونه هنرمند بشه

هنر هم به نظر من سن طلایی داره

نمیشه تو پنجاه سالگی انتظار داشته باشی بتهوون بشی

من عاشق گرافیک بودم به زور مامانمو راضی کردم بریم یه هنرستان با مدیر اونجا صحبت کنیم رفتیم مدیر عوضی ...

منم تجربیم میخوام تغییر رشته بدم به انسانی

جالبه که منو هیچکی مجبور نکرده بود و با علاقه اومده بودم ولی حس میکنم با محاسبات این رشته نمیسازم

نمیدونم چیکار کنم

استعداد ریاضی دارم ولی علاقه ندارم اگه بمونم تجربی با استعدادم نمره خوبی میارم ولی با زجر اگه برم انسانی هم افسوس میخورم که استعدادم حیف میشه چون بیشتر انسانی ها واقعیتش به فکر آینده و رشته و شغل نیستن حتی درسای کتابم نمیخونن😭

البته منظورم انسانی های مدرسه خودمونه

از طریق کنکور حقوق میخونید؟