2777
2789
عنوان

مادر خودشیفته

168 بازدید | 20 پست

دوستت نداره دلسوزت نیست دلش به حالت نمیسوزه

حس نمیکنی مادرته، همش حس اینو داری یه زن غريبه که اومده زن بابات شده و باباتو ازت دور کرده

از کتک خوردن و ازار دیدنت لذت میبره روحش ارضا میشه

بدش میاد حتی بابات بغلت کنه یا پول بده

هیچ حسی دلسوزی بهش نداری ذره ای

احساس دین نمیکنی بهش از بس آزارت داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید حرفای مادرت رو هم شنید

یه طرفه نمیشه نظر داد

خودت دختر خوبی هستی براش؟!!

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
باید حرفای مادرت رو هم شنیدیه طرفه نمیشه نظر دادخودت دختر خوبی هستی براش؟!!

از بچگی زجرم میداد

قیافشو ترسناک میکرد برام

میرفت پیش خواهراش میرفتم پیشش میگفت برو بیرون میخوام پیش خانوادم باشم تو عضو خانواد نیستی

بابام به حرفم گوش میداد یقه خودشو پاره میکرد

از بچگی زجرم میداد قیافشو ترسناک میکرد براممیرفت پیش خواهراش میرفتم پیشش میگفت برو بیرون میخوام پیش ...

عزیزم واقعا متاسفم

مراقب خودت باش

خدا بزرگه

و هیچ رنجی بی پاسخ نیست

مطمئن باش خوشبخت میشی اگر در برابر این رنج صبور باشی و مثل مادرت رفتار نکنی

مقابله به مثل نکن گرچه میدونم خیلی سخته

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
عزیزم واقعا متاسفم مراقب خودت باشخدا بزرگهو هیچ رنجی بی پاسخ نیستمطمئن باش خوشبخت میشی اگر در برابر ...

من از صبوری کردن خسته شدم نمیکشم دیگه

فکر کن بابامو تحریک کرد بابام 10 بار محکم زد تو بدنم یه سیلی زد و.....! اونم داشت کیف میکرد وای شوهرم پشتمه عاشقمه طرف منه

در صورتی که حس حقارت اون کتک ها تو تنمه و همش ترس اینو دارم که نکنه کتک بخورم فوبيا گرفتم بخاطر یه زن خرااااب که برای خودشیرینی گوه زده تو زندگیم

تهش هم میگه خانواده فقط خوبه شوهر چه خریه

من از صبوری کردن خسته شدم نمیکشم دیگهفکر کن بابامو تحریک کرد بابام 10 بار محکم زد تو بدنم یه سیلی زد ...

با همه این اوصاف به نظرم

مامانتو خراب خطاب نکن

آسیب شو می بینی تو زندگی

راهی جز صبوری داری؟!

اشتباه رو که با اشتباه نمیشه جواب داد عزیزم

تو بهتر شو

تو اینقدر خوب باش خجالت بکشن

در اینصورت چوب خدا صدا نداره یه جوری چوب کاراشون رو می خورن

اما تو خوب باش

با همه این اوصاف به نظرم مامانتو خراب خطاب نکنآسیب شو می بینی تو زندگی راهی جز صبوری داری؟!اشتباه رو ...

عزیزم شما نگاه سنتی داری به مادر

این زن در اثر هم خوابی با شوهرش منو بدنیا آورده و از همون موقع منو ازار داده طوری که حتی چهرشو نگاه میکنم حالم بد میشه چه تقدسی داره این خانوم؟؟؟ بره بمیره راحت بشم از دستش که از بچگی زجرم داد کتکم زد بابامو تحریک کرد منو بزنه

با همه این اوصاف به نظرم مامانتو خراب خطاب نکنآسیب شو می بینی تو زندگی راهی جز صبوری داری؟!اشتباه رو ...

مادري که میگه بابات نیومد حال تو بپرسه ولی داشت نبض منو میگرفت ببینه زندم یا نه

مادری که میگه بابات تو رو کتک میزنه ولی منو نه پس منو بیشتر دوست داره بابات همیشه طرف منه به حرف منه تهش هم بگه فقط خانوادم شوهر و بچه چیه!!! مامانی که خودشیرینی میکنه برای شوهرش که بچشو بزنه ولی همین زن یک بار پیش خانوادش پشت شوهرشو نگرفت