2777
2789
عنوان

کانفینگگگگگگگ

92 بازدید | 7 پست

اونی ک دیروز کانفینگ برام فرستادی کجایی؟

فقط همون یه نفر کانفینگ Streisand فرستاد و وصل شدم باز قطع شد من دیروز یلحظه وصل شدم کانفینگ پرسرعت بود تو پیج آنلاین شاپم استوری کردم کانفینگ پرسرعت دارم از همون موقع تا الان داره نوتیف میاد ک برا منم بفرست ولی خودم نمیتونم وصل شم

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ازش استفاده میکنی من بلد نیستم

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

واسه اون دوستانی که بلد نیستن کا نفی نگ رو وارد V2rayNG کنن:

اول از همه ک مورد نظر رو کپی کنید

وارد برنامه بشید گوشه سمت راست یا چپ بالا یه گزینه سه خط وجود داره رو اون بزنید

بعدش اولین گزینه Add config رو انتخاب و سپس Import config from clipboard رو بزنید

واسه بعضیا اینجوری نیست و یه علامت اون بالای صفحه هست واسه اینکه گزینه Import config from clipboard رو ببینید باید روی بزنید

کانفیگ ایمپورت شده رو انتخاب کنید

و در آخر دکمه پایین صفحه که شبیه یک مثلث هست رو بزنید، تمام

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

کانال روبیکایی ک میزارم حتما عضو بشین هر لحظه داره کانفینگ میزاره

@waslsho

این آی دی رو تو روبیکا سرچ کنین