2777
2789
عنوان

مجازی شدن دانشگاه ها

137 بازدید | 17 پست

درسته؟من ورودی جدید هستم هیچ نگفتن کی بیاین ولی اون یکیا ۲۷ ام امتحانشون تموم میشه تا ۲ اسفند هم انتخاب واحده بعدشم دو هفته دیگه عید هس

علوم پزشکی ام چی میشه این وسط؟از کی باید برم کسی چیزی نمیگه برنامه ریزی کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمسال دوم همیشه به همین شکل بوده ....اطلاعیه های دانشگاه رو چک کن ببین کی باید ثبت نام رو انجام بد ...

مهر کردیم اونارو

ولی اینکه میگن مجازی میشه صحت داره؟

امسال خیلی عقب افتاده مثل سال های قبل نیست

منم والا اولمه ولی جدی قرار نیس بریم؟پس چرا نمیگن برنامه بچینیم

ببین بنظرم هیچ خودشونم نمیدونن قراره چکار بکنن

در کل سالهاس دارن مملکت رو با روزمرگی پیش میبرن...

خودشونم برنامه ای واسه آینده ندارن

والا من قبلاً هم که ورودی بهمن بودم چون نزدیک عید بود کلاسا تق لق بود شاید من دو جلسه رفته بودمالانم ...

ورودی بهمن چه سالی بودین شما؟از کی کلاس هاتون شروع شد؟

والا ما که تق و لق تریم هیلی عقب افتاده امسال

مهر کردیم اونارو ولی اینکه میگن مجازی میشه صحت داره؟امسال خیلی عقب افتاده مثل سال های قبل نیست

نه سال های قبل هم که ما میرفتیم معمولا تا دهه اول بهمن انتخاب واحد و حذف و اضافه طول میکشید بعد هم دو سه هفته کلاس ها برگزار میشد و بیشتر اوقات با هماهنگی دانشجوها کلاس ها تعطیل میشد برای تعطیلات عید

فعلا مشخص نیست برای حضوری یا غیر حضوری بودن..با دانشگاه تماس بگیر چون بالاخره یک ثبت نام اینترنتی باید انجام بدین و بعد ثبت نام حضوری ببین چه زمانی تعیین کردن