2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
ببین یه چیزی که واسم سوالهعروس صبح زود اماده میشه بعدش میرن کجا چیکار میکنن تا ساعت ۷ عصر؟چیا ببرم؟ب ...

آره میکاپ آرتیست ک تهران رفتم پیشش خوب بود برای مراسمات دیگه از بقیه میکاپ آرتیست راضی نبودم زیاد

خوش باش بعضی وقتا ک داری میرقصی به دوربین نگاه کن خیلییی جذاب میشه شوهرم هر سری فیلمو میبینه میگه چق ...

وای راست میگی به این موضوع دقت نکرده بودم

پس گاهی به دوربین نگاه کنم

اخه من مشکلم اینکه اون لحظه هول میشم یادم میره 😂

تو چطوری تونستی کنترل کنی؟

استرس نداشتی فکر کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای راست میگی به این موضوع دقت نکرده بودم پس گاهی به دوربین نگاه کنم اخه من مشکلم اینکه اون لحظه ه ...

نه دیگه حواست باشه من نه بابا توام بری تو تالار اولش یخورده گیج میشی مث من بعدش دیگه عادی میشه اصن هول نکن فقط با خودت بکو عروس اینجا منم چشا همه رو منه منم باید ب دوربین نکاه کنم و خوش باشم

نه دیگه حواست باشه من نه بابا توام بری تو تالار اولش یخورده گیج میشی مث من بعدش دیگه عادی میشه اصن ه ...

یکم سخته😂امیدوارم خوب باشم

برای عروسی رژیم خاصی هم گرفتید که راضی باشید یا نه؟

یکم سخته😂امیدوارم خوب باشم برای عروسی رژیم خاصی هم گرفتید که راضی باشید یا نه؟

من نه والا وزن خوب بود تو اون بدو بدو عروسیم ک قبلش هست پنج کیلو لاغر شدم نمیگم خیلیییی بدنم خوبه اتفاقا صورتم گرد و تپله ولی اون لباس عروسو از پشت یجووووری سفت میکنن دو سایز کمرت میره تو😂😂

سعی کن ب چیزای خوب فک کنی تا اتفاقای خوب برات بیوفته

شب قبلش خوب بخواب ک روز عروسی انرژی کافی داشته باشی

تو عکسا و فیلمت از جون مایه بزار لبخند های خشک نزن سعی کن با مهمونا موقع خوش آمد گویی لبخند داشته باشی موقع رقص اگر یادتون رف هول نکنید رقص قطع نکنید ک ادامه بدید هیج اشکالی نداره بعد باغ دوبارع برو آرایشگاه تا اگر رژی چیزی تمدید میخاد انجام بدن موقع رقص با مهمونا دختر کوچولوهایی ک دورتون حواست باشه باهاشون یکم برقص😍

جدیییی؟خوب شد گفتیچند تا پیج مزون داشتم میخواستم برم ببینم حتما آره دقیقا باهات موافقمولی راستش هرچق ...

ببین من مزون دار ازم سو استفاده کرد و حقه زد

چیزی که توافق کردیم پول بیشتری ازم گرفت

حتی رفتم شکایت صنف گفت اینا خیلی دزدن کارشونه حواستو جمع کن

مثلا همون لحظه که خواستی بیعانه بدی از اون برگه عکس بگیر...

ببین من مزون دار ازم سو استفاده کرد و حقه زدچیزی که توافق کردیم پول بیشتری ازم گرفت حتی رفتم شکایت ص ...

خدا از اینجور آدما نگذره

آخه عروس داماد دم دم عروسی

حقه زدن داره؟

منم خیلی تو خرید جهیزیه واسم پیش اومد گوش میبرن ملت

خدا از اینجور آدما نگذرهآخه عروس داماد دم دم عروسیحقه زدن داره؟منم خیلی تو خرید جهیزیه واسم پیش اومد ...

دیگ خودت باید حواستو جمع کنی....

راستی برای رقص هم خیلی تمرین کن خیلی مهمه

عروسیت کیه به امید خدا؟

دیگ خودت باید حواستو جمع کنی....راستی برای رقص هم خیلی تمرین کن خیلی مهمه عروسیت کیه به امید خدا؟

آره کلاس میرم برای رقص

تو خونه هم اینترنت اوکی شه باید تمرین کنم

ایشالا اگه خدا بخواد و جنگ نشه و زنده بمونیم اواخر فروردین 😂

فقط خیلی چاق شدم باید رژیم بگیرم🫠

آره کلاس میرم برای رقصتو خونه هم اینترنت اوکی شه باید تمرین کنمایشالا اگه خدا بخواد و جنگ نشه و زنده ...

ایشالا ک همه چی عالی پیش بره اونطور ک میخای 😍

از اون جهت نگران نباش لباس عروس خودش گن دار ک جمع میشی