2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
وای عزیزممم فدای سرت اتفاقا اصلا چیز بدی نیست من تو فیلم عقد از اول تا اخر نیشم باز بود تصمیم گرفت ...

هروقت نگاه فیلمم میکنم همش حسرت میخورم اخه من همیشه هرچیو جلوجلو ذوق کنم خراب میشه همش میگفتم هی ذوق نکنم چیزی نشه استرس گرفتم . فیلمم بد شد همه چی عالی جز عروس😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ببین حواسم به اینا هست خداروشکرفقط میخوام ببینم اون روز چه کار هایی بکنم چه کار هایی نهآخه من بع ...

ببین رقص با خواهر و مادر و مادرشوهر خیلی خزه نکن

میکاپ اروپایی

لباس عروس دانتل فرانسه عالیههههعع از این زرقی پرقیا نخر

من 15 آبان عروسیم بودتا میتونی مهمون کم و دوستای زیاد دعوت کنعروسی مختلط خیلی گرم تر و بهتر از عروسی ...

عزیزمممم🥹مبارکت باشه انشالله خوشبخت شی

آره دقیقا مختلط و گرم خوبه با مهمون با کیفیت😂

اتفاقا کلیپ با عینک دیدم خیلی قشنگههه

ولی واسه کلیپ خودم من بیشتر رو مود احساسی دوست دارم🥹

عزیزمممم🥹مبارکت باشه انشالله خوشبخت شی آره دقیقا مختلط و گرم خوبه با مهمون با کیفیت😂اتفاقا کلیپ با ...

نه کلیپ عینک فرق ذاره با کلیپ عروسیت

این چالش عینک با خود مهمونات میری با آهنگ خارجی خیلییی خوب میشه

فیلم عروسیت قبلش میری تو باغ میکیری

ببین رقص با خواهر و مادر و مادرشوهر خیلی خزه نکنمیکاپ اروپاییلباس عروس دانتل فرانسه عالیههههعع از ای ...

وای دانتل که فوق العادس دقیقا میکاپم اروپایی و سبک شیکه

ببین رقص با مادرشوهر و اینا که نه

ولی یه رقص تکی عروس با پدر مادر نرم یعنی؟

نه کلیپ عینک فرق ذاره با کلیپ عروسیتاین چالش عینک با خود مهمونات میری با آهنگ خارجی خیلییی خوب میشهف ...

جدی؟

چه خوبه پسسس خیلی فضا رو با مهمونا گرم و صمیمی میکنه

فکر کنم اینجوری تا اخر وسطن همه

نه کلیپ عینک فرق ذاره با کلیپ عروسیتاین چالش عینک با خود مهمونات میری با آهنگ خارجی خیلییی خوب میشهف ...

ببین یه چیزی که واسم سواله

عروس صبح زود اماده میشه

بعدش میرن کجا چیکار میکنن تا ساعت ۷ عصر؟

چیا ببرم؟

بعد میکاپ ارتیست خوب میشناسی بهم معرفی کنی؟

از میکاپت راضی بودی؟

ببخشید انقد سوال میپرسم😂

تعداد مهمون کم= میزبانی با کیفیت تر توی انتخاب آرایشگاه خیلی دقت کن هرچی ساده تر باشی شکیل تری لباس ...

جدیییی؟

خوب شد گفتی

چند تا پیج مزون داشتم میخواستم برم ببینم حتما

آره دقیقا باهات موافقم

ولی راستش هرچقدددد نگاه میکنم میکاپ ارتیست خاصی به دلم ننشسته زیاد

فقط یکی بود دوست داشتم کاراشو اونم یه شهر دیگس

هروقت نگاه فیلمم میکنم همش حسرت میخورم اخه من همیشه هرچیو جلوجلو ذوق کنم خراب میشه همش میگفتم هی ذوق ...

نه اتفاقا عروس آروم باشه زیاد بد نیست

نیش عروس تا بناگوش باز باشه یه لحظه نشینه سر جاش بد تره

خداروشکر کن آروم بودییی

من انقد تو فیلم عقدم حرف زدم و خندیدم و نیشم باز بوده

به شدت ناراحت میشم نگاش میکنم

🥵وایییی من اینطوری شه سکته میزنم راست میگن اون شب اصلا خوش نمیگذره خیلی حرص میخوری و اکثر عروس د ...

خیلیا اینجوری میشن بخاطر رفتار بقیه ولی ما خداوکیلی هیشکی و ادم حساب نمیکردیم فقط خودمون😂

آره ببین حواسم به اینا هست خداروشکر فقط میخوام ببینم اون روز چه کار هایی بکنم چه کار هایی نه آخه م ...

خوش باش بعضی وقتا ک داری میرقصی به دوربین نگاه کن خیلییی جذاب میشه شوهرم هر سری فیلمو میبینه میگه چقددددد اینجوری نگاه کردی خوشگلتر شدی یا مثلا یه بادبزن با خودت داشته باش هرچقدم هوا سرد باشه اونجا گرمت میشه یه ادکلن با خودت داشته باش ینی بده مادرت یا خواهرت هرموقع نیاز داشتی واست بیارن

ببین یه چیزی که واسم سوالهعروس صبح زود اماده میشه بعدش میرن کجا چیکار میکنن تا ساعت ۷ عصر؟چیا ببرم؟ب ...

من تهران میشناسم میکاپ آرتیست خوب

عروس آماده بشه میره بلافاصله باغ برای عکاسی

کتونی حتما بپوش فقط برای عکس کفش پاشنه بلند