خواستم معجزه ای ک برا من اتفاق افتاد بگم برا کسایی ک مشکل هورمونی دارن.اگع مخالفید میتونید سرچ کنید و اگع سنخیت نداش سراغش نرید.
سه تا وضعیته و سه تا قانون ک باید رعایت کنید
اول شما شروع به بروز ریزی عوارض مشکل هورمونی مث کیست و ..میکنید.
برای درمان برید همیوپاتی ک توضیح نمیدم چیه ولی داروی شیمایی منو چاغ کرد.همیوپاتی بدون صرف هزینه و وقت زیاد منو کامل درمان کرد.
دوم اینکه شما با وضعیتی روبرو هستید ک موهاتون میریزه و پوستتون جوش میزنه و قاعدگی نامنظم دارید.پیش دکتر توسلیان خیابان ولیعصر برن کسایی ک تهرانن ولی داروهاش مصرف نکنن اگه شیمایی مشکل دارن وگرنه ک تصمیم با خودشونه من با داروی هومیوپاتی جایگزین کردم.کسیم ک تهران نیس دکترا ترتینوئین و اداپالن مینویسن یک شب درمیان.و ی محلول ازیتورومایسین ۴ درصد ک نمیدونم جاهای دیگم داره یا نه ولی برا شستشو چربی ی شوینده ک بهتون بسازه داشته باشید.سمت میکرو هم نرید اگه پوستتون نازکه بدتر میشه.حتما هم صبحا از ترمیم کننده و مرطوب کننده استفادهکنید.موهارو اگه خواستید تاپیک جدا میزنم
اخرین کار و مهم ترین کار روان شماست ک مریضی رو جزوی از هویتش کرده.باید تمامی افکار منفیتون درباره پوست و.. بنویسید اول از پوست شروع کنید بعدش دستتون میاو چیکار کنید.مثلا من باوری ک داشتم این بوو پوست چون لطیفه باید جوش بزنه.بعدش کلی مثال نقص از اطرافیان اوردم و کاملا تخریبش کردم در کنارش نوشتم من لایق بهترین پوستم و هر شب موارد جایگزین شدرو میخوندم.میتونم بگم ب ۲ ماه نرسید الان صورتمو میبینن همه پراشون میریزه.اب خوردن کافیو فراموش نکنید و ورزشایی ک میانه بدن درگیر میشرو اصلا ترک نکنید.بابت پوستتونم با هیچ احدی صحبت نکنید اونا فقط انرژی منفی و اطلاعات اشتباهن.حتی کسی وای صورتت وای موهات بگو بله داره دوران نقاحتش میگذردنع