2777
2789
عنوان

رسم و رسومات

95 بازدید | 13 پست

من چند وقت دیگه عروسیمه

میخواستم بدونم چمدون عروس به عهده داماده یا مادر داماد؟

و کلا هر رسم و رسومی که به ذهنتون میرسه که لازمه و مهمه بدونم

لطفا دریغ نکنید🤭

معمولا خریدارو داماد انجام میده مگراینکه خانوادش خودشون دلشون بخواد خریدارو هزینشو بدن

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معمولا خریدارو داماد انجام میده مگراینکه خانوادش خودشون دلشون بخواد خریدارو هزینشو بدن

آخه قسمت عجیب داستان اینجاس من ندیدم خانوادش هیچ کاری انجام بدن

توقعی نیستم

ولی واسم عجیبه

میخوام بدونم همه خانواده ها همینن؟

یعنی همه چی صفر تا صد خود عروس داماد انجام میدن؟

عزیزم والا چمدون جز وسایل جهیزیه س با پدر دختر هست.البته طرف مااینطور شهر شما رو نمیدونم ما خانواده ...

نه عزیزم چمدان داماد و کت شلوار و وسایل بهداشتی داماد با خانواده عروسه

و چمدان و لوازم ارایشی بهداشتی عروس با خانواده داماد

مادر زن سلام چیه؟

نه عزیزم چمدان داماد و کت شلوار و وسایل بهداشتی داماد با خانواده عروسهو چمدان و لوازم ارایشی بهداشتی ...

خب کلا ما چمدون و باجهیزیه میخریم لوازم آرایشی و بهداشتی هم ک موقع عقد میخریم بله اون با داماده.بله ولی خب من همه چیز و پدرم خرید مادر زن سلام یعنی اینکه روز سوم بعد از عروسی پدر عروس دعوت میکنن و خانواده داماد ی تیکه طلا برا مادر عروس .ی پارچه کت و شلواری یا کت و شلوار آماده برا پدر عروس اگر تو خونه خواهر برادر مجرد داشته باشه برا اونام میخرند

کارشناس علوم ازمایشگاهی

چه جالباین رسم کدوم شهره عزیزم؟

از طرفی هم خانواده عروس روز پاتختی همین کارو میکنندا برا مادر داماد ی تیکه طلا پدرو برادر و خواهر دامادم کادو میدن

کارشناس علوم ازمایشگاهی

از طرفی هم خانواده عروس روز پاتختی همین کارو میکنندا برا مادر داماد ی تیکه طلا پدرو برادر و خواهر دا ...

خیلی جالبه

من اصلا نشنیده بودم

ولی ما اصلا پاتختی نمیگیریم

وای هنوز مگه این رسمای ندیدپدیدی هست؟؟؟

مال کدوم شهری عزیزم؟

والا عروس ما گفت نمیخام چمدون و .....

مامانم براش پول زد گفت برو هرچی دلت خاص بخر

خدا رد شکر اهل چشم و همچشمی خاله زنکی نیست

آخه قسمت عجیب داستان اینجاس من ندیدم خانوادش هیچ کاری انجام بدنتوقعی نیستمولی واسم عجیبهمیخوام بدونم ...

خوب ببین به نظر من این خود پسره اس که داره زن می گیره،نه مامان باباش.اونا چرا باید خرج کنند؟تازه من اینقدر بدم میاد خانواده دختر پسر هزینه ها رو میدن،خوب وقتی یه بچه ای اونقدر بزرگ میشه که از بچگی در میاد و به تاهل میرسه،خودش باید مقدمات ازدواجش رو جور کنه.پدر مادر باید تحصیل و آموزش بچه رو به سامون برسونن،که بچه خودش بتونه شاغل شه و خرج خودشو بده.با خرید جهیزیه و سیسمونی توسط خانواده عروس و گرفتن عروسی توسط پدر داماد به شدت مخالفم.بچه اگه از اول درست آموزش ببینه،خودش کار می کنه و زندگیشو می چرخونه.

آخه قسمت عجیب داستان اینجاس من ندیدم خانوادش هیچ کاری انجام بدنتوقعی نیستمولی واسم عجیبهمیخوام بدونم ...

اجباری نیست که خانوادش انجام بدن داماد خودش داشته باشه خودش باید بگیره عزیزم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏