2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل ۹۹ درصد آدم ها

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

درمان و تغییرش به این سادگی نیست اما میدونی که امکان پذیرهپس مشکل رو از ریشه حل کن

باورتون میشه چندین بار پیشه روانشناس رفتم چندین بار دکتر رفتم حل نشد

باورتون میشه چندین بار پیشه روانشناس رفتم چندین بار دکتر رفتم حل نشد

روانشناس راه و مسیر رو نشون میده

اونی که باید مصمم به تغییر باشه خودت هستی عزیزم

واسش برنامه بریز

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
روانشناس راه و مسیر رو نشون میدهاونی که باید مصمم به تغییر باشه خودت هستی عزیزم واسش برنامه بریز

همینه دیگه خودم مصمم به تغییر نیستم خودم داغون کردم اون اون از شکست عشقی تو کارمم نتیجه دلخواه بدست نیاوردم خسته شدم چندین بار خواستم تغییر کنم ولی شکست خوردم

همینه دیگه خودم مصمم به تغییر نیستم خودم داغون کردم اون اون از شکست عشقی تو کارمم نتیجه دلخواه بدست ...

آدم تو زندگیش از هزار جا میخوره

اجازه نده این چیزا ناامیدت کنن

تو سن کمی داری، جوونی، این یه دوران طلاییه برای تو

نزار به این سادگی بگذره اونم تو افسردگی

تلاش خودتو بکن عزیزم، قدر نعمت هات رو بدون، خیلی چیزا داری توی زندگیت توی وجودت که چشمت رو روشون بستی

خدا رو شکر کن و توکل کن بهش و ادامه بده، هرچقدرم مانع بود و زمین خوردی بازم پاشو ادامه بده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آدم تو زندگیش از هزار جا میخوره اجازه نده این چیزا ناامیدت کننتو سن کمی داری، جوونی، این یه دوران طل ...

یعنی میشه از نو شروع کنم یعنی میشه موفق بشم یعنی میشه از حالت افسردگی خارج شم یعنی میشه عادت های بد رو بزارم کنار یعنی میشه از زندگی لذت ببرم

آدم تو زندگیش از هزار جا میخوره اجازه نده این چیزا ناامیدت کننتو سن کمی داری، جوونی، این یه دوران طل ...

سپاس و قدردانی ازشما مرسی از راهنمایی و همدردی تون خواهرم

یعنی میشه از نو شروع کنم یعنی میشه موفق بشم یعنی میشه از حالت افسردگی خارج شم یعنی میشه عادت های بد ...

آره عزیزم خیلی ها توی این دنیا تونستن از چه جایگاه وحشتناکی توی زندگیشون برگردن و موفق بشن، از افسردگی از اعتیاد از ورشکستگی

معلومه که میشه دلتو محکم کن و واسش برنامه بریز

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️