2777
2789

بچها من دیروز ی کپسول آلفا خوردم و صبحانه قد ی کف دست نون خوردم و پنیر و گردو

و چایی ببنید کامل سیر شدم و تا چند ساعت هم اصلا گشنم نشد خدایی

با اینکه همیشه دلم ضعف میرفت ظهر ک بازم غذا بخورم واقعا میل نداشتم

و و و و و و و و و بریم اصل مطلب

ک من دستام ضعف میرفت یکم سردرد و چشم درد شدم

و رفتم پیاده روی دوییدم از ترسم

و اومدم خونه مسکن خوردم و شب تا صبح هم بیدار بودم

نزدیکای صبح با خوردن قرص سرماخوردگی خوابم برد

اینم نظر کامل من از روز اول ....🥹

کسی خورده آلفا رو مثل من توضیح بده فقط نگران کبد و کلیم

میترسم

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

دهنت خشک بود؟ دستات و بدنت لرزش داشت؟

نه دهن خشکه ندارم چون مایعات زیاد خوردم کلیم به مشکل نخوره

ولی لرزش دست داشتم و بی خوابی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شیشه به کلیه و کبد اسیب میرسونه ؟

من آلفا خریدم اثر نکرد فکر کنم فیک بود گلوریا هم همینطور وای از یه پیج دیگه خریدم پلاتین نیو روز اول اشتها بزور داشتم اب هم جرعه جرعه بزور میخوردم روز دوم تهوع سرگیجه وحشتناک حالم بد شد تا ۱۵ روز اذیت بودم تا اثر دارو بره بعد به خانم پیام دادم گفت دوزش بالا قرص باز کن نصفش بریز کپسول خالی بخور ولی من دیگه ترسیدم مرگ جلو چشم دیدم انداختم رفت

منم قبلا خوردم ولی حس میکردم تاثیر انچنانی رو اشتهام نداشت

البته پنج کیلو کردم تقربیا دوسال پیش گرفتم یک میلیون

شما چند گرفتین؟

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
ضعفت بخاطر اینه که غذا کم خوردی نترس چیزیت نمیشه از قرصه نیست من خودم 3ساله لاغر کردم از وزن 100کیل ...

پس چرا اینجوری حرف قرص میشه ادمو میترسونن

😧

منم قبلا خوردم ولی حس میکردم تاثیر انچنانی رو اشتهام نداشتالبته پنج کیلو کردم تقربیا دوسال پیش گرفتم ...

۹۰۰ خریدم من میخام بهم کمک کنه نمیخام دائم بخورم