2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 155 پست
من ازدواج کردم،پسر مردمم وظیفشه خرجم کنهبعدم کسی که باباش خرجش کرده از پسر مردمم توقع هزینه کردن دار ...

ولشون کن عقل ندارن راحتن اینارو نمیشه قانع کرد

خوشحالم یکی هم تفکر خودم پیدا کردم

الهی خوشبخت شی گلم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان مثلا شما تاپيك قبليت كفتي از دوستم پول بخوام موهامو رنك كنم كاري ندارما فقط برام سواله واقعا رو ...

چون اون گیر داده موهاتو رنگ کن

خب وقتی ادم هزاربار به یکی میگه موهاتو رنگ کن

ادعا میکنه ک برا پول غصه نخور وظیفشه خرج کنه

من پول ندارم ک برای خواسته های اون خرج بکنم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن عقل ندارن راحتن اینارو نمیشه قانع کرد خوشحالم یکی هم تفکر خودم پیدا کردم الهی خوشبخت شی گلم

مرسی

بابا اصن امکان نداره دختری تو خونه پدریش خوب بهش برسن،بعد از همسر آینده اش توقع خرج کردن نداشته باشه

از محالاته

چون کسی که عادت داره به خرج کردن پدرش،همینو از همسرشم میخواد

مگر این که پیکمی باشه و مجبور باشه واسه جلب توجه ۴ تا پسر کج و کوله این اداها رو دربیاره

مثلا خود من بابام کارمند بود،پولدارم نبود،ولی همیشه حواسش بود که ماها خوب بگردیم و تفریح کنیم و پول تو دستمون باشه

خب مشخصه منم جذب پسری میشم که خرج کنه برام

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

مرسیبابا اصن امکان نداره دختری تو خونه پدریش خوب بهش برسن،بعد از همسر آینده اش توقع خرج کردن نداشته ...

دقیقا منم وضع بابام خوبه مهندسه

راستش اگر پسر برام خرج نکنه به چشمم نمیاد

دقیقا من اینو نشانه دوست داشتن میبینم

بنظرم پسرا برا کسی ک براشون جدی باشه خرج میکنن وگرنه هزار تا دختر هستن ک یک قرون براشون هزیینه نمیشه

مگه پسرا اسکلن ک پولشونو ک زحمت میکشن برای یک غریبه خرج کنن؟ ولی اگر اون غریبه ، غریبه ی اشنا باشه اوکیه

دقیقا منم وضع بابام خوبه مهندسهراستش اگر پسر برام خرج نکنه به چشمم نمیاد دقیقا من اینو نشانه دوست دا ...

بابا اصن مردا خودشون دوس دارن واسه دختر مورد علاقشون خرج کنن

این لاو لنگوییج مردونه اس

حالا اصلا خرج خیلی کلان هم نمیگیم بکنه

در حد خودش و شرایط زندگی اون دختر خرج کنه

ولی بعضی دخترا انقد کسی حاضر نیس براشون هزینه کنه این چیزا رو میشنون فشاری میشن

مگه میشه آخه کسی که میخواد همسرت بشه خرجت نکنه؟

مگه میشه پسری که میخوادت برات هیچی نگیره؟

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍