2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 155 پست
من كفتم خيارشور باز كردنه؟؟ اره طرف بيرون بره بايد خرج كنه ولي اتتظار گوشي داشتن از طرف زياده كيسي ك ...

نمیگم طلا بخره جواهر بخره

میگم در حد توانش مایه بزاره باید بزاره و با دختری در حد خودش دوست شه

دختری که تفریحاتش ماشینش کلاس و باشگاهاش و درامدش بالاست باید بالا واسش هزینه کنه اگر نمیتونه دوست نشه

اخه مطلب جالب داستان اینه پسره میره سمت دختری که کلی هزینه داره ماهیانه برای خودش بعد اون دختر رو مفتی میخواد

نمیشه که

اقاچیکار کرده که دختره ازش تو عقد طلاق گرفته؟! چرا فکر میکنید هرکی مهریه میگیره شغلش کلاهبرداری بوده

من گفتم شغلش کلاهبرداری بوده؟

من این حرفو نزدم، گفتم از نظر من زیبنده نیست و منزجره کننده است یه مرد که زن و بچه داره ، پولش خرج زن دیگه ای بشه.

تازه این نظر منه، نگفتم علم گفته یا دیگری و حتی نگفتم کلاهبرداریه ، حتی در ذهنم هم اینی که میگی نبود.

این جوریم میشه دید که شاید خانم کاری کرده که آقا طلاقش داده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا به جون تو اگه حرص خورده باشم چون آدمی نیستی که حرفت برام مهم باشهخوبه فهمیدی خنگ خطاب کردنت ...

نمیدونم والا شاید درگیر رابـطه با دوست پسر یاهمسری هستی که هزینه نمیکنه مفتی میگه عاشقتم

خدایی خوبی داداشم داشتم میومدم سراغت

کدوم پسر داری دختر مفتی بدش میاد؟!

من گفتم شغلش کلاهبرداری بوده؟ من این حرفو نزدم، گفتم از نظر من زیبنده نیست و منزجره کننده است یه مرد ...

نه شما نگفتید که

میگم الان مد شده هرکی مهریه میگیره الان کلاهبرداره داره پسره رو بیچاره میکنه

نمیگم طلا بخره جواهر بخرهمیگم در حد توانش مایه بزاره باید بزاره و با دختری در حد خودش دوست شهدختری ک ...

من خودم به شخصه مردی که منو عروسک پول خرج کنش ببینه ، و عیار منو با چیزی که خرج ظاهرم میکنم بسنجه ، لایق نفس کشیدن تو کره ای که من زندگی میکنم هم نمی دونم

دیگه خدا چرا ما رو گرفتار همچین آدمایی کرده رو نمی دونم

نمیدونم والا شاید درگیر رابـطه با دوست پسر یاهمسری هستی که هزینه نمیکنه مفتی میگه عاشقتمخدایی خوبی د ...

ای بابا تو کلا درگی مادیاتی😂

چون توطرز فکرت عقب موندست

دادشتم حتما طرزفکرش مثل مال تو بود در رابطه با حق طلاق حق حضانت و.... که چنین آدمایی اصلا بدرد من نیمخورن ممنون😂

هرکس در جایی که زندگی میکنه بسته به تربیت و طرز دیدگاه بزرگتراش روابطش و....شکل میگیره

من خرج تو ارج و ...نمیبینم دوست عزیز

چون من کالا نیستم

من خودم به شخصه مردی که منو عروسک پول خرج کنش ببینه ، و عیار منو با چیزی که خرج ظاهرم میکنم بسنجه ، ...

چقدر خوبه بخدا

واقعا جدی میگما

واااقعا مفت میشه به دست اورد شمارو

با دوتا عاشقتم و اینا مفتی مفتی free

من خودم به شخصه مردی که منو عروسک پول خرج کنش ببینه ، و عیار منو با چیزی که خرج ظاهرم میکنم بسنجه ، ...

این کاربر ملینا چقد بامزست همه چیو نمیدونم چرا تو پول میبنه واقعا خندوندم

دهانشون که باز میشه جهان سومی بودن میریزه بیرون😂

چقدر خوبه بخداواقعا جدی میگماواااقعا مفت میشه به دست اورد شماروبا دوتا عاشقتم و اینا مفتی مفتی free

اتفاقا مرد بايد خرج كنه ولي كيس جدي يعني نامزد يا شوهر نه با هر پسري دوست شدي غير هزينه هاي مثلا بيرون بردن و كافي شاب و نهايت هديه نبايد انتظار خرجي داشته باشي بابات جيكارست؟؟ ولي كيس جديت اره بايد خرج كنه

اتفاقا مرد بايد خرج كنه ولي كيس جدي يعني نامزد يا شوهر نه با هر پسري دوست شدي غير هزينه هاي مثلا بير ...

من که خودم مستقلم

بابا لازم ندارم خرجمو بده هیچ پسری ام لازم ندارم من خودم خونه دارم ماشین دارم

ولی به هیچ عنوان خودم کاری نمیکنم فکر کنن مفتم

وگرنه هزینه ای که اونا بخوان واسه من تو هر مناسبت بکنن من هر روز واسه خودم میکنم

چقدر خوبه بخداواقعا جدی میگماواااقعا مفت میشه به دست اورد شماروبا دوتا عاشقتم و اینا مفتی مفتی free

شما نگران نباش

کسی مفتی مفتی وfree تا حالا منو به دست نیاورده خدا روشکر چون وجود و مغز و عقلم free و آزاده

شما غصه کسایی رو بخور که خودشون و شخصیتشونو هم ارزش کالا می دونن

ربطی نداره به این حرفا

من خودم اصلا شخصیتم اجازه نمیده پسر بخواد بهم خرج کنه

پسری چیزی برام بخره حتی بگو اب معدنی انگار بهم فحش ناموسی میدن

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

اخه دردم اینکه این چرت و پرتا رو خانوما میگن خود پارتنرم دائما میگه پول خواستی به من بگوغصه پول نخور ...

پارتنرت از کجا پیدا شده

چند سالته

حرفات واقعیته آفرین

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺