2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد

188 بازدید | 11 پست

من قراره برم سر خونه زندگیم، خواهرشوهرم خیلی ادم خوبیه اوکیه، ولی مادرشوهرم فتنه اس گند اخلاق به تمام معنا، یعنی شوهرم و خواهر شوهرم واقعا هیچی کم ندارن اینقدر باشخصیتن بعد این خوذش گند اخلاقه

چجوری بچهاشو خوب تربیت کرده ولی خودش خوب نیست 😐

شما مادرشوهرتون اگه اینجوریه چیکار میکنید بهترین برخورد باهاشون چیه

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضیا سنشون که بالامیره اخلاقشون تغییر میکنه ضعف اعصاب میگیرن نق نقو وبدعنق میشن

یک نمونه ش مامان خودم

ده سال پیش فرشته بود الان به شدت کناراومدن باهاش مشکله

کاریش نمیشه کرد احترامتوحفظ کن تاحدممکن

ادب از کی آموختی از بی ادبان 😂حکایت مادرشوهر تو و بچه هاش

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

مثل مادرشوهر منه.دورو دروغگو حرف درآر فتنه و...در حالی که ۳تا خواهرشوهرام گلن گل

اصلا باهاش حرف نمیزنم یه دعوای بزرگی باهاش کردم.۳ساله نه حرفی میزنم باهاش نه چیزی .اگه به من خونشم نمیرفتم ولی خب به خاطر پدرشوهرم مجبورم

شرایط من دقیقا همینه شوهرم خیلی خوبه و خواهراش هم بد نیستن ولی مادرش واقعا یه مادرشوهر افتضاحه از نظر تیکه انداختن و حرف بد زدن و... راهش اینه رفتوآمدت رو محدود و کم کنی و اصلا باهاش صمیمی نشی با این چیزا که آره تو هم مثل دخترمی و فلان اصلا گول نخور. بدون شوهرت هم خونشون نرو. برای شام و ناهار سعی کن بیشتر با دعوت بری بقیه وقتها میتونی با شوهرت شبنشین بری. جلوی شوهرت بد مادرش رو نگو و هرگز بهش نگو حق نداری بری اونجا و...