2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد

190 بازدید | 11 پست

من قراره برم سر خونه زندگیم، خواهرشوهرم خیلی ادم خوبیه اوکیه، ولی مادرشوهرم فتنه اس گند اخلاق به تمام معنا، یعنی شوهرم و خواهر شوهرم واقعا هیچی کم ندارن اینقدر باشخصیتن بعد این خوذش گند اخلاقه

چجوری بچهاشو خوب تربیت کرده ولی خودش خوب نیست 😐

شما مادرشوهرتون اگه اینجوریه چیکار میکنید بهترین برخورد باهاشون چیه

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا سنشون که بالامیره اخلاقشون تغییر میکنه ضعف اعصاب میگیرن نق نقو وبدعنق میشن

یک نمونه ش مامان خودم

ده سال پیش فرشته بود الان به شدت کناراومدن باهاش مشکله

کاریش نمیشه کرد احترامتوحفظ کن تاحدممکن

ادب از کی آموختی از بی ادبان 😂حکایت مادرشوهر تو و بچه هاش

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

مثل مادرشوهر منه.دورو دروغگو حرف درآر فتنه و...در حالی که ۳تا خواهرشوهرام گلن گل

اصلا باهاش حرف نمیزنم یه دعوای بزرگی باهاش کردم.۳ساله نه حرفی میزنم باهاش نه چیزی .اگه به من خونشم نمیرفتم ولی خب به خاطر پدرشوهرم مجبورم

شرایط من دقیقا همینه شوهرم خیلی خوبه و خواهراش هم بد نیستن ولی مادرش واقعا یه مادرشوهر افتضاحه از نظر تیکه انداختن و حرف بد زدن و... راهش اینه رفتوآمدت رو محدود و کم کنی و اصلا باهاش صمیمی نشی با این چیزا که آره تو هم مثل دخترمی و فلان اصلا گول نخور. بدون شوهرت هم خونشون نرو. برای شام و ناهار سعی کن بیشتر با دعوت بری بقیه وقتها میتونی با شوهرت شبنشین بری. جلوی شوهرت بد مادرش رو نگو و هرگز بهش نگو حق نداری بری اونجا و...