pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 عنوان همایون شجریان 129 بازدید | 14 پست ازهمایون شجریان متشکرم درین شرایط اهنگهایی خونده ک کمک میکنه قلبم کمی از درد بیوفته و اروم شهتسکین دل پر دردمه 1404/11/07 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاانووم عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 799 همایون شجریان ادم کثیف و عوضیه هم تو عرصه زندگی خصوصیش هم اجتماعی هم سیاسیمنم اهنگاشو دوست داشتم ولی الان اصلا گوش نمیدم مردتیکه رو
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 کدوم همه اهنگهاش ای یار من سرمستم کمند زلف عشق از کجامن کجا باران کجا اسمان ابری خودم تنها ....هوای گریه امشب اگر یاری کنیارایش غلیظ مداراخون از رخم بشویاهای خبرداردیار عاشقی هایمابر میبارد ...
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 همایون شجریان ادم کثیف و عوضیه هم تو عرصه زندگی خصوصیش هم اجتماعی هم سیاسیمنم اهنگاشو دوست داشتم ولی ... خیلی هم گله .....هم خودش هم پدرش ببند دهنتو
خاانووم عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 799 خیلی هم گله .....هم خودش هم پدرش ببند دهنتو مگه باباته که به من فحش میدی بابتشمن نظرمو گفتمادم نون به نرخ روز خور و مردم فروشیه
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 مگه باباته که به من فحش میدی بابتشمن نظرمو گفتمادم نون به نرخ روز خور و مردم فروشیه منم نظرمو گفتم دهنتو ببندی خیلی بهتره .
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 همایون شجریان ادم کثیف و عوضیه هم تو عرصه زندگی خصوصیش هم اجتماعی هم سیاسیمنم اهنگاشو دوست داشتم ولی ... شمالطف کن گوش نکن در حد شما نیست گلم این سبک اهنگها
jana_ma عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 13988 همه اهنگهاش ای یار من سرمستم کمند زلف عشق از کجامن کجا باران کجا اسمان ابری خودم تنها ....هوای گریه ... خوب شد رو جا انداختی🫠 جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 واقعا ادم بی ادبی هستیولی بهت توصیه میکنم بری راجع به گرایشات پدرش قبل اینکه اهنگ تفنگت را زمین بگذا ... خفه بابا اصن نمیخونم چی مینویسی از تاپیک منم گمشوبیرون
خاانووم عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 799 خفه بابا اصن نمیخونم چی مینویسی از تاپیک منم گمشوبیرون همون پسرتم شناختت مثل پروانه دور باباشه😂😂
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 همون پسرتم شناختت مثل پروانه دور باباشه😂😂 اون تاپیک مال چندماه قبله الان دورم مث پروانه هست بعدم باهم شجریان گوش میدیم وزه ...تو چطور شوهرت ادم حسابتنمیکنه اومدی اینجا شر ور میگی ...تو اگه خوبی گمشو سر زندگیت غذا بپز روانی تا طلاقت نده نکبت هرجایی
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 همون پسرتم شناختت مثل پروانه دور باباشه😂😂 دلم برات میسوزه من ی پسری دارم لاقل ...توچی ک شوهرت نگاتم نمیکنه میای اینجا وقتت پر میکنی ..دیگ ه بچه دار شدن ک بماند
pryankajoon مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 776 همون پسرتم شناختت مثل پروانه دور باباشه😂😂 درضمن هرچی بگی بازم شجریانها خدا موسیقی هستن بسوزز