2777
2789
عنوان

دعا بازگشت

221 بازدید | 19 پست

سلام

خواهش میکنم اونایی که اعتقاد ندارن نظر ندن

بچه ها من دعای بازگشت معشوق گرفتم نمیخواستم این کارو کنم ولی ۸ ماه از کاتمون گذشته بود و زندگیم داشت نابود میشد هر کاری کردم فراموش نشد که هیچ بدترم شد تراپی رفتم چسبیدم به کارم هر کاری که بگید کردم خلاصه

یه نفر یه خانمی رو بهم معرفی کرد گفت یه نفر دیگه از این جواب گرفته زنگ بزن بهش ضرر نداره، اول سرکتاب باز کرد گفت فلان تاریخ یه خانمی برات دعا گرفته که اون پسر نیاد سمتت

ازش دعای احضار گرفتم تمام کارا رو انجام دادم گفته بود بین ۳ تا ۲۰ روز جواب میده روز ۱۶ بود دیگه من ناامید شدم تصمیم گرفتم بچسبم به زندگیم هر جووووور شده با این قضیه کنار بیام روز ۱۷ عصر بود دوست پسرم باهام تماس گرفت باورم نمیشد داشتم شاخ در میاوردم.

دوباره با اون خانم تماس گرفتم قضیه رو گفتم پرسیدم باید چکار کنم گفت الان باید دعای زبون بند بگیری

باهات میمونه ولی اگه دعای زبون بند و ازدواج نگیری تا وقتی میمونه که یکی دیگه براش دعا نگیره...

من الان خیلی ترسیدم نمیدونم اصلا کارم درسته یا نه

چکار کنم واقعا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درخواستت میدم مشخصات زنه رو ب منم بگو

ببین میگن نباید دعا نویس رو معرفی کرد باور کن برای من چیزی نیست میفرستم برات ولی این کارو نکن

من پشیمونم

واسه اون دعا اولی به من گفت حال خودتم بد میشه تو این مدت ۲۰ روز دلت خیلی تنگ میشه دوست داری خودت باهاش تماس بگیری ولی نباید تماس بگیری نمیدونی چی کشیدم باور کن هر شب ضجه میزدم انگار جنی شده بودم

نفسم تنگ میومد از دلتنگی همش نادعلی میخوندم

یه شب انقدر حالم بد بود خودم دیگه نمیتونستم بخونم یاسین دانلود کردم گذاشتم بالاسرم با صوت خوند دو تا قرص خواب خوردم خوابیدم

واقعن بعد ۸ ماه زنگ زد ؟ پسره زنگ زد چی گفت؟؟ من بودم وقتی دیدم جواب گرفتم بقیش هم ادامه میدادم. ...

آره باور کن زنگ زد

هیچی حال و احوال

من به روی خودم نیاوردم اصلا گفت این روزا حالت اوکیه کارا خوبه

از این حرفا شروع کرد نزدیک ۳ ساعت حرف زدیم از گذشته گفتیم حتی بحثم کردیم آخرش گفت اگر اشتباهاتت و قبول میکنی و یه قولایی ازم گرفت قرار شد ادامه بدیم گفت تو همین روزا میام همدیگه رو ببینیم

آره باور کن زنگ زدهیچی حال و احوالمن به روی خودم نیاوردم اصلا گفت این روزا حالت اوکیه کارا خوبهاز ای ...

وای اسی چقدر خوب

تورو خدا شماره دعا نویسه رو بفرست واسم واست آیت الکرسی میخونم😭

هر چی همشد حالم بد شد پای خودم اشکال نداره

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
وای اسی چقدر خوبتورو خدا شماره دعا نویسه رو بفرست واسم واست آیت الکرسی میخونم😭هر چی همشد حالم بد شد ...

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی

که عشق آسان نبود اول ولی افتاد مشکل ها..