2777
2789

چرا ما یکی از اشناهامون همینطوری ازدواج کرد اولش همه مسخرش میکردن الان شوهره زنرو میذاره رو سرش

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

من از بی شوهری بمیرمم خودمو اگهی نمیکنم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من توش بودم واسه من شرایطشون خوب بود ولی از قیافشون خوشم نمی اومد

مگه عکس میزارن؟

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

به نظرم جالب نیست اما یکیو دیدم تو سایت اشنا شده بودن خیلی فامیلا اذیتشون کردن و بهشون خندیدن الکی عیب میاوردن دختره هم دست پسره رو گرفت رفت شهر خودشون زندگیشونم خوبه

ازدواج هم جدید شده

تو چرا دست بردار نیستی؟😂

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

😂😂😂😂از کافه رستوران نتیجه نگرفتین ریختین تو سایت همسریابی😂

حالا انگار چی هستن

ولیعهد عربستان 😐

شوهر

تو کافه و رستوران آدم حسابی هست؟

اونا دونگ قهوه اشونو لنگ دخترا هستن

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اونایی که دارن مسخره میکنن و میگن مورد خوب نمیره تو سایت

خیلیا هستن پدر و مادرشون سن بالا هستن یا مریضن و دوست خانوادگی ندارن

دختره یا پسره هم فقط میره سرکار وبرمیگرده خونه

ببخشید بقیه از کجا قراره بدونن تو کدوم خونه دختر و پسر خوب هست؟