motabar مدیر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 عنوان خبر خبر | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست آقا ما رفتیم نتمون درست شد داریم میریم پشت سرم گریه نکنید رفتنی داره میرهخ😂🤣@nbat_ @روبی_گیلمن 1404/11/07 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 969 باهوووشی تایم قبل تر از خودت باید درست میکردیتو قبل از من رک دادی، چطوری میشه من بعدش رک بدم اخه؟؟هل شدی، اشکال ندارهدر ضمن قرار بود تو دو مین بفرستی وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
motabar مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 باهوووش ی تایم قبل تر از خودت باید درست میکردی تو قبل از من رک دادی، چطوری میشه مت بعدش رک بدم اخه ... خدایی خیلی پروعی حال نکردم باهات
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 969 خدایی خیلی پروعی حال نکردم باهات تو پرویی نه من خوشت میاد هی اینو میگی؟؟ ی درصد فک کن اجازه بدم حال کنیجای اون درخواست، کامنتمو فراموش کردی بزاری دفه دیگه دقت کن وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
motabar مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 تو پرویی نه من خوشت میاد هی اینو میگی؟؟ ی درصد فک کن اجازه بدم حال کنی جای اون درخواست، کامنتمو ف ... آقا من کجا به تو درخواست دادم
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 969 آقا من کجا به تو درخواست دادم رو تو بنازم باشه تو خوووبی، بی ادب نیستم وگرنه یچی بت میگفتم وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
motabar مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 رو تو بنازم باشه تو خوووبی، بی ادب نیستم وگرنه یچی بت میگفتم منم بلدم سیسی ولی اینجا گزارش میزنم خیخی
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 969 منم بلدم سیسی ولی اینجا گزارش میزنم خیخی ولی من بلد نیستم، ما با هم فرق داریم سیسی وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
motabar مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 ولی من بلد نیستم، ما با هم فرق داریم سیسی عجب عجب اشتباه تایپی بود منظورم این بود منم بلدم ۲ تا چیز بهت بگم ولی خب اینجا چیز زیاد داره گزارش میزنن رو پیامام مثل خودت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 969 عجب عجب اشتباه تایپی بود منظورم این بود منم بلدم ۲ تا چیز بهت بگم ولی خب اینجا چیز زیاد داره گزارش م ... حرفی ک من میگم با حرفی ک تو میگی زمین تا آسمون فرق میکنه برا همین گفتم ما مث هم نیستیممم در ضمن رو پیامات گزارش نزدم، سادیسم دارم مگه وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
motabar مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 حرفی ک من میگم با حرفی ک تو میگی زمین تا آسمون فرق میکنه برا همین گفتم ما مث هم نیستیممم در ضمن رو ... سیشتیر همتون مثل همید
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 969 سیشتیر همتون مثل همید @niniyar عزیزم من بلد نیستم جواب ایشون رو بدم وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
motabar مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 313 @niniyar عزیزم من بلد نیستم جواب ایشون رو بدم 😂😂خدایا شکرت