2777
2789

باهوووش

ی تایم قبل تر از خودت باید درست میکردی

تو قبل از من رک دادی، چطوری میشه من بعدش رک بدم اخه؟؟

هل شدی، اشکال نداره

در ضمن قرار بود تو دو مین بفرستی

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی خیلی پروعی حال نکردم باهات

تو پرویی نه من

خوشت میاد هی اینو میگی؟؟ ی درصد فک کن اجازه بدم حال کنی

جای اون درخواست، کامنتمو فراموش کردی بزاری دفه دیگه دقت کن

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

آقا من کجا به تو درخواست دادم

رو تو بنازم

باشه تو خوووبی، بی ادب نیستم وگرنه یچی بت میگفتم

منم بلدم سیسی ولی اینجا گزارش میزنم خیخی

ولی من بلد نیستم، ما با هم فرق داریم سیسی

ولی من بلد نیستم، ما با هم فرق داریم سیسی

عجب عجب اشتباه تایپی بود منظورم این بود منم بلدم ۲ تا چیز بهت بگم ولی خب اینجا چیز زیاد داره گزارش میزنن رو پیامام مثل خودت

عجب عجب اشتباه تایپی بود منظورم این بود منم بلدم ۲ تا چیز بهت بگم ولی خب اینجا چیز زیاد داره گزارش م ...

حرفی ک من میگم با حرفی ک تو میگی زمین تا آسمون فرق میکنه برا همین گفتم ما مث هم نیستیممم

در ضمن رو پیامات گزارش نزدم، سادیسم دارم مگه

سیشتیر همتون مثل همید

@niniyar عزیزم من بلد نیستم جواب ایشون رو بدم