2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازت بعیده تو زنی، خوب کاری میکنه حتما میدونه شوهرش اونقدری بزرگ نشده تا وظیفه پدری ادا کنه هنوز بچه ...

خب زن باشم.عزیزم.من کامنتای بالاتر توضیح دادم.ک داییم همین مشکلو داشت..خب اونم خانمش خیلی فضایی فکر میکرد.و اتفاقا کارمند هم هست..خب دایی من نمیتونه جدا شه

چون واقعا توان مالی شو نداره.و حالا باید ارزوی پدر شدن روبگور ببره.و چه مشکلاتی ک دارن باهم..گاهی ادما ..مرد و زن هم نداره.با انتخاب ها و تصمیمات اشتباهشون به زن شون یا شوهرشون اسیب میزنن.

الان این اقا هم میگه ما همچین توافقی نداشتیم.دایی منم نداشت ازین توافقا ک بجه نخان.اما هی کوتاه اومد.من نمیدونم بقییه ی شرایط اسی چیه.اما نظردرمورد این مسیله خواست منم جواب دادم.دیکه اینکه خودشون جه مشکلات شخصی دارن بخودشون مربوطه .اما درمورد بچهحقیقت همینه.گاهی هردو یاید پی زندگی خودشون برن.

ازت بعیده تو زنی، خوب کاری میکنه حتما میدونه شوهرش اونقدری بزرگ نشده تا وظیفه پدری ادا کنه هنوز بچه ...

من زن داییم.میکقت تا یخچال سیاد نداشته باشمن..تا تلوزیون فلان نباشه ن..تاسرویس چوبم فلان نباشه ن..الانم مستاجرن..ببین نمیگم ادم از خواسته هاش بگذره..اما درک متقابلم خوبه.وقتیدمیدونی شوهرت کارمنده نداره و سنتممیره بالا وداییم میکفت ک من بجه میخام...اما باز ملاحظه زنشو میکرد ..خب خانمش از هیچی کوتاه نیومد.الان ک نوبت خواسته داییم شده خانم دیکه بچه ش نمیشه..خب الان تلکیف چی میشه؟

زمانی ک من دختر اولم رو بارداربودم اینا عقد کردن..دختر دومم ۳ساله شد غروسی کرفتن..۸سال بعدش..خانم میتونست زودتر بره سرخونه زندگیش.اما توقعاتش زیاد بود.خیلی زیاد.خب ماهم ساید نداریم.مکه زندکی نداریم؟یه یخچال معمولی تر ..یه سرویس چوب معمولی تر مطابق با درامد وپول شوهرش میخاست...نمیتونست؟

میدونی گاهی مازنها هم خودمون یه بدی هایی داریم همیشه مقصر اقایون نیستن

نظرتو چیه؟راهنمایی کن خب

خب مستقیم بگو بجه میخام دیکه.

اکه بازم کقت ن.

بگو خب توبکو تکلیف چیه.خودش میفهمه منظورتو.

قبلش اما خودت باید فکراتو کنی.

اگر بجه از ژنتیک خودت میخای اگرم ن ک میتونی بجه به سرپرستی بگیرین