zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 151 عنوان تعبیر خواب 30 بازدید | 3 پست کسی تعبیر خواب بلده؟ یه خواب دیدم خیلی نگرانم اگه کسی بلده تعبیر خواب میشه تعبیرشو بهم بگ شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟ 1404/11/07 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kosarcute عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 141 منم امروز خواب دیدم دندونام ریخته تعبیر نکنی بهتره چون فقط ذهنتو درگیر میکنی یا اگر میخوای تعبیر کنی پیش آدم مطمعن برو صدقه بده خیلی خوبه کسی هست عین من که هم عاشق:حیوونا و بچه ها و نی نی ها و طبیعت باشه؟!🫷🏻🥹🌿❤️...🐣👧🏻👶🏻🫸🏻
zisl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 151 منم امروز خواب دیدم دندونام ریخته تعبیر نکنی بهتره چون فقط ذهنتو درگیر میکنی یا اگر میخوای تعبیر کنی ... صدقه دادم ولی خوابم خوب نبود و چند هفته هست ذهنم درگیر هست کسیم نمیشناسم که برم پیشش شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟
دیوارآهنین عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 445 من در @چیپس_سس_کچاپ تاپیک تعبیر خواب دارم اون اوایل ، ۲ تاس یکیش خالیه ، اون یکی برنامه ی تعبیر خواب بنفش ۲ رو هم از بازار نصب کن از بین برنامه ای تعبیر خواب از همسون بهتر و جامع تره